Hjemmeside med webshop

Giv kunderne et godt indtryk, og sørg for de køber dine varer

Få lavet en ny webshop

Med en webshop sat op hos itroom, får du et godt overblik fra start, og hvis du ønsker det, kan du blive involveret i processen fra start til slut. Med en webshop fra os, kan du glæde dig over en hjemmeside, der er overskuelig for både dine kunder og dig.

Professionel webshop løsning

For en virksomhed er det vigtigt at gøre det simpelt. Ikke kun for virksomheden, men især for kunderne. Hvis en kunde skal søge for meget for at finde frem til produkterne, risikerer du, at kunden opgiver.

Itroom har stor erfaring med forskellige webshops og kan derfor hjælpe dig med at få solgt dine produkter online. Vi sikrer dig, at dine kunder føler sig trygge i din nye webshop.

En webshop løsning der sælger produkterne

I stedet for at kunne føle på varerne, som i en fysisk butik, kan kunden på en webshop kun se varerne. Øjnene er den eneste sans, der er i brug her, og også derfor den sans, vi kredser om, når vi laver designs til hjemmesider. Og det er netop derfor, designet er så vigtigt. Det er det første indtryk, kunden får.

Derfor skal opsætningen af hjemmesiden være simpel og intuitiv. Kunder skal kunne finde de produkter, de søger. En god produktbeskrivelse og et detaljeret billede giver tryghed – så kan kunderne være sikre på at få netop det produkt, de ønsker.

Automatisering af jeres processer

Der kan være mange integrationer inde over din webshop, hvilket kan være meget tidskrævende i længden. Derfor vil det være oplagt at automatisere mange af disse processer, for at du kan bruge tiden mest produktivt.

Automatisering vil derfor altid være den bedste fremgangsmåde, uanset om det handler om  kundedatabase, regnskab, lagerhåndtering eller betalingssystem.

 

dinero
e-conomic
billy
mobilepay
Facebook til webshop
Google partner ads
7

Dialog og support

Ved projektstart bliver du tildelt din egen konsulent, som sørger for, at du er i trygge hænder fra start til slut. Vi vil løbende rådgive dig om din nye hjemmeside for at sikre dig og din virksomhed de bedste forudsætninger.

7

Ingen skjulte gebyrer

Vi tror på gennemsigtighed, og derfor har vi ingen abonnementsløsninger eller skjulte gebyrer ved vores webløsninger.

7

100% ejer

Du bliver selvfølgelig 100% ejer af hjemmesiden,
når den bliver lanceret.

7

Undervisning

Der bliver også sørget for, at du får en introduktion i, hvordan hjemmesiden fungerer, så du nemt kan redigere indholdet.

Søgemaskineoptimering

Vil du gerne kontaktes?

Indtast dine oplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

  Vestergade 12, 2. tv
  6200 Aabenraa

  5039 3030

  mail@itroom.dk

  Alle vores priser er ekskl. moms.

  CVR: 36615435

  ingenco2
  Telefontider

  Mandag - torsdag:  09:00 - 16:00
  Fredag:  09:30 - 15:00

  Tilbage til toppen