Få lavet en professionel webshop

Sikker betaling

En webshop med sikker betaling fra Stripe, ePay eller QuickPay. Modtag de mest anvendelige kreditkort, mobilepay og mere.

Fragt

Hurtig og effektiv klargøring af dine pakker i samarbejde med shipmondo.dk. Udfyld og print automatisk fragtlabels.

Regnskab

Spar tid, og udfyld dit regnskab automatisk. Overfør automatisk dine kunder og ordre til fx Dinero eller Billy regnskabsprogram.

Support

Du er altid sikkert en god start med din nye webshop. Vi tilbyder nemlig 1 måned gratis support, vejledning og ændringer af din hjemmeside.

WordPress, Woocommerce

WooCommerce er et open source e-commerce plugin til WordPress. Systemet er gratis og tager ikke nogen form for gebyr. WooCommerce og WordPress skal løbende opdateres og holdes ved lige.

Shopify

Shopify er en hosted løsning, der er bygget til Webshops. Med Shopify skal du aldrig tænke på Backup, sikkerhed eller opdateringer af server, da alt ligger trygt hos dem.

Hjemmeside med
webshop

Hos ITRoom laver vi ikke kun hjemmesider. Vi har mange forskellige kunder, og de fleste er indehavere af egen virksomhed. Mange heriblandt har brug for en hjemmeside med mulighed for online handel, altså en hjemmeside med webshop.

Med en webshop sat op hos os, får du et godt overblik fra start. Hvis du ønsker det, bliver du involveret i processen fra start til slut. Hvis ikke, kan du glæde dig over udsigten til en kommende webshop på din hjemmeside, der er overskuelig for både dig og dine kunder.

Måske har du endnu ikke fået en virksomhedshjemmeside. Så er du kommet til det rette sted. Vi kan nemlig hjælpe dig med at få både hjemmeside og webshop op og stå. Kontakt os for at høre nærmere eller læs med her på siden.

Untitled-1

Lille WEBSHOP

7495
 • Mobilvenlig
 • Kort betaling
 • Opsætning & Tilpasning
 • Shipmondo
 • Instagram
 • -
 • -
 • -
 • -

WEBSHOP

8795
 • Mobilvenlig
 • Kort betaling
 • Opsætning & Tilpasning
 • Shipmondo
 • Instagram
 • Forbind regnskab
 • MailChimp
 • 1 ekstra modul
 • -

pro WEBSHOP

9900
 • Mobilvenlig
 • Kort betaling
 • Opsætning & Tilpasning
 • Shipmondo
 • Instagram
 • Forbind regnskab
 • MailChimp
 • 3 ekstra moduler
 • -

WEBSHOP plus

12795
 • Mobilvenlig
 • Kort betaling
 • Opsætning & Tilpasning
 • Shipmondo
 • Instagram
 • Forbind regnskab
 • MailChimp
 • 5 ekstra moduler
 • SEO klar


Lad os tage en uforpligtende samtale omkring din webshop

Få lavet en webshop af os

Vi går efter at lave billige hjemmesider. Derfor ønsker vi også at lave webshops til en billig pris. Ligesom en billig hjemmeside ikke behøver at se billig ud, er også vores webshops professionelle i både udseende og funktion.

ITRoom ønsker ikke at gå på kompromis. Derfor stræber vi efter, at vores kunder kan få det hele. Det betyder, at du får et godt produkt til billige penge inden for en rimelig deadline. Vi kan hjælpe dig med en ny webshop såvel som at opdatere din eksisterende.

 

Hvad koster det at starte en webshop?

Måske har du allerede forsøgt at undersøge en masse omkring opstart af en webshop. Så vil du have opdaget, at priserne kan være meget varierende. Priserne vil naturligvis i første omgang være varierende, alt efter om du vil oprette din webshop selv eller have andre til det. Forskellen mellem henholdsvis mindsteprisen for egen oprettelse og mindsteprisen for professionel oprettelse er dog ikke så stor. De største prisforskelle finder du derimod mellem de forskellige udbydere af hjemmesider med webshops. Her kan priserne blive alarmerende høje.

Det ønsker vi ikke her. Hos ITRoom har vi forsøgt at skrue ned for prisen. Men det betyder ikke, at vi også har skruet ned for service og arbejdsomhed. Vi arbejder med faste lave priser, og vi leverer stadig gode produkter til tiden. Priserne for oprettelsen af en webshop løber hos os fra 5.795,-. Ligesom med vores hjemmesider vil vi lave din webshop i et responsive web design. Så kan dine kunder handle på din hjemmeside, uanset om de besøger din hjemmeside via computer eller smartphone.

Vores pris betaler du på én gang. Herefter er der ingen påkrævede udgifter – så snart hjemmesiden er betalt og overdraget til dig, er det din.

 

Dansk Shopify Ekspert – Vi laver professionelle webshops

Hos ITRoom arbejder vi primært med den internationale handelsplatform, der hedder Shopify. Det gør vi for det første, fordi denne er blandt de bedste platforme, der bliver udbudt. En af platformens kvaliteter er nemlig, at den er brugervenlig.

Det betyder ikke kun, at den er nem at anvende for dine kunde, men også for dig selv. Dine kunder vil nemt kunne finde rundt, og betalingen går nemt igennem. En anden årsag er, at Shopify er sikret på samme måder som netbankerne. Både dine og kundernes fortrolige oplysninger bliver altså holdt beskyttet på topniveau. Sidst, men ikke mindst, er vi eksperter i lige præcis Shopify. Vi arbejder som regel i Shopify, når vi skal lave webshops for vores kunder. Det er vores foretrukne platform, og vi kender den ud og ind.

Vi har førhen oplevet at en del hjemmesideindehavere herhjemme har undgået Shopify som handelssystem til deres webshop. Det har vi ikke kunne forstå, så vi har selvfølgelig spurgt ind til årsagen. Af dem, vi har spurgt, har langt de fleste svar omhandlet sprogbarrieren.

Shopify er blevet udviklet med henblik på at kunne bruges som international handelsplatform, og derfor er den lavet på engelsk. De indehavere, som ikke har målrettet sig efter det internationale marked, men det danske, er derfor skeptiske. Det kan vi godt forstå. En dansk virksomhed målrettet danske kunder skal være på dansk, for at sikre at alle kan være med. Hvad mange ikke vidste er, at man kan ændre sproget med lidt snilde – og det kan vi bidrage med.

Vi har efterhånden hjulpet en del virksomheder med at få lavet en dansk Shopify, så vi kan også gøre det for dig.

 

Professionel webshop

Som indehaver af en virksomhed er det vigtigt at gøre det simpelt. Ikke kun for indehaveren og medarbejderne, men også for kunden. Hvis en kunde skal arbejde for meget for at finde frem til varerne, risikerer du, at vedkommende opgiver. Hvis kunden ikke kan finde kurven, lader vedkommende varerne stå. Og sidst men ikke mindst: hvis kunden ikke føler sig tryg, forlader vedkommende butikken.

Dette gælder i fysiske butikker såvel som online butikker. Den eneste forskel er, at kunderne ikke bevæger sig fysisk rundt, men i stedet klikker sig rundt på hjemmesiden. I stedet for at mærke varernes vægt i hånden, afmåler kunden dine varer med øjnene. Øjnene er den eneste sans, der er i brug her, og også derfor den sans, vi kredser om, når vi laver designs til hjemmesider. Og det er netop derfor, designet er så vigtigt – for det er det første indtryk, vi kan give vores kunder. Hernæst er det vigtigt, at kunden kan finde rundt på hjemmesiden.

Derfor skal opsætningen af hjemmesiden være simpel og intuitiv. Kunden skal kunne finde de varer, som de søger. En god produktbeskrivelse og et detaljeret billede giver tryghed – så kan de være sikre på, hvad de køber. Sidst men ikke mindst kommer betalingsdelen.

Kunden skal nemt kunne finde hen til hjemmesidens kurv, bankoplysningerne skal kunne indtastes fortroligt, og en ordrebekræftelse modtages. Det skal kunne gøres nemt og overskueligt for kunden.

Alt dette kan vi hjælpe dig med hos ITRoom. Vi sørger for at sætte en professionel webshop op, som sikrer dine kunder en nem og tryg handel. Det samme gælder for dig. Med en af de bedste online handelsplatforme på markedet får du overblik over ordrer såvel som økonomien.

 

Hjælp til Shopify

Overvejer du at få lavet en webshop i Shopify, kan vi hjælpe dig. Vores ekspertviden kan komme dig til gavn, uanset om vi skal lave en webshop eller om du har spørgsmål. Vi vil med glæde være til rådighed, uanset om du er kunde hos os i forvejen eller ej. Selvom du ikke har fået lavet din webshop hos os, skal du altså ikke tøve med at kontakte os for spørgsmål.

Hvis du i forvejen har en webshop i Shopify, men står og mangler assistance til at vedligeholde den, kan du kontakte os via vores kontaktformular. Vi har en klippekortordning til en favorabel pris. Denne ordning tilbyder vi, uanset om du har fået lavet din hjemmeside hos os eller ej. Klippekortordningen er til dig, der mangler hjælp til at opdatere din hjemmeside eller webshop. Dette gælder også vedligeholdelse og hjemmeside opdatering.

Vores erfaring i Shopify gør, at vi kender Shopify ud og ind. Den viden er vi ikke kede af at dele ud af. Så står du og overvejer at ville stå for vedligeholdelsen af din egen webshop, kan du kontakte os for at høre mere om vore tilbud. Vi vil med glæde arrangere et kursus for dig og dine ansatte. Det kan også være, du blot skal have genopfrisket din kunnen. Så kan vi sende en guide per mail. Hvis du kontakter os via kontaktformularen, kan vi finde frem til den rette løsning for dig.

Hos ITRoom er vi glade for at kunne hjælpe store som små virksomheder såvel som privatpersoner.

Vi hjælper gerne med både store og små spørgsmål!

webshop i shopify