GØR DET PERSONLIGT

Få et visitkort

VISITKORT

Professionelle visitkort

Vi ved hvor vigtigt det er med et personligt visitkort når du skal præsentere dig selv og din virksomhed. Derfor vil vi gerne hjælpe med at designe og trykke jeres visitkort af høj kvalitet.

Vi sørger for hele processen fra design til tryk, så du ikke skal bekymre dig om layout, kvalitet, tryk og fragt. Processen er meget simpel – vi designer visitkortet og sender et udkast til dig. Her har du så mulighed for at komme med rettelser til designet. Når udkastet så bliver godkendt, går vi igang med at kvalitetessikre og trykningen af visitkortet.

Grafisk identitet

Vi udvikler visitkortet efter jeres eksisterende grafiske identitet, for at der bliver genkendelig mellem alle jeres tryksager og medier. Har i ikke noget grafiske identitet og ønsker en – er dette også noget vi kan hjælpe med.

Materiale

Vi printer vores materiale på kraftigt 350g kvalitetspapir, som også giver en høj kvalitet. Ønskes der f.eks. runde hjørner eller en mat laminering, vil dette også være muligt.

Levering

Der vil være mulighed for at kunne levere visitkortene efter 5-8 hverdage, hvor de vil blive sendt direkte til din adresse.

 • Priseksempel på
  Visitkort
 • 995,-
 • 500stk
 • Dobbeltsidet
 • Unikt design
 • 350g Chromocard
 • Få dem sendt til døren
 • Leveringstid: 4-8 hverdage
 • Kontakt
HELT UFORPLIGTENDE

Få et GRATIS tilbud

Hos ITRoom er god kommunikation en vigtig faktor for et godt
samarbejde, og derfor vil vi personligt kontakte jer, efter i har
sendt jeres kontaktoplysninger

Vestergade 12 2Sal tv
6200 Aabenraa

5039 3030

mail@itroom.dk

Alle vores priser er excl. moms.

CVR: 36615435

Åbningstider

Man - tors:  9:00 - 19:00
Fredag:       10:00 - 17:00

Nyt fra bloggen

Hvad koster en hjemmeside?

Du har sikkert stillet dig selv det spørgsmål, eller set lignende spørgsmål blive stillet i alt fra facebookgrupper til diverse fora. Sandsynligvis også uden du har fået et konkret svar på dit spørgsmål. Det kan være mere end bare svært at komme med et standardsvar på...

Google Analytics: Fjern dine egne besøg

1. Start med at login på din Google Analytics Konto 2. Klik på tandhjulet nederst til venstre, og vælg derefter "Filtre"   3. Klik på "TILFØJ FILTER" 4. Navngiv dit nye filter (fx. fjern trafik fra arbejdsplads), og vælg filtertype:...

Tilbage til toppen