Vedligeholdelse af hjemmeside

Vi tilbyder blandt andet en attraktiv klippekortsordning til at vedligeholde din hjemmeside.

Er du interesseret i en serviceaftale til din hjemmeside? Læs mere her

Pssst… Vi har også super hurtig support

Vedligeholdelse af hjemmeside
Vedligeholdelse af hjemmeside
Vedligeholdelse af hjemmeside
Vedligeholdelse af hjemmeside
Vedligeholdelse af hjemmeside

Betal kun for den tid der bruges

Du har mulighed for en klippekortsløsning, hvor vi afregner pr. påbegyndt 10 minutter.
På den måde betaler du kun for den tid, der bruges på opdatering og vedligeholdelse.
Mange vedligeholdelsesopgaver laver vi på 10 – 30 minutter.

Vedligeholdelse af hjemmeside
Vedligeholdelse af hjemmeside
Vedligeholdelse af hjemmeside
Vedligeholdelse af hjemmeside
Vedligeholdelse af hjemmeside
Vedligeholdelse af hjemmeside

Klippekort

Vores vedligeholdelse og support dækker alt arbejde på din hjemmeside. Det giver dig tid til andre vigtige opgaver i virksomheden.

Med en klippekortsordning kan du spare op til 28%, ift. vores timepris, hvis den største pakke vælges.

Vores normale timepris er: 700,-  ekskl. moms

7

3 timers klippekort

600,- pr. time

7

5 timers Klippekort

575,- pr. time

7

10 timers klippekort

550,- pr. time

De fleste vælger

7

25 timers klippekort

500,- pr. time

Hvordan virker klippekortet?

itroom har en klippekortsordning. Det har vi, fordi mange af vores opgaver vedrørende vedligeholdelse ikke tager meget mere end 10 minutter.

Hos itroom har vi valgt at lade antallet af timer på dit klippekort være op til dig. Vi vil naturligvis tage en snak om dine behov, så vi sammen kan finde frem til det timeantal, der giver mening.

Vi sælger som minimum 3 timers klippekort ad gangen.

Bruger du ikke vores services så hyppigt, er der ingen grund til at bekymre sig, for vores klippekort har ingen udløbsdato. Efter hver service opdaterer vi dit klippekort, og denne opdatering modtager du over mail. Du har også mulighed for at logge ind på din profil og følge med i klippekortets status.

 

Vedligeholdelse, support og opdatering af hjemmeside

Som hjemmesideindehaver er der som regel et ønske om at holde besøgstallet oppe på et vist niveau. Det er derfor nødvendigt med løbende opdateringer på hjemmesiden. I en virksomhed med mange forskellige produkter, kan en opdatering være at fremhæve visse produkter, der er på tilbud.

Skal vi vedligeholde din hjemmeside, blog eller webshop?

Som webmaster for din hjemmeside udfører vi en række forskellige opgaver. Det kan blandt andet indbefatte at lave nye faner på din hjemmeside. Her får du altså udvidet din hjemmeside med et særskilt emne. Det kan også være at opdatere blogindlæg med de artikler og illustrationer, som du ønsker – eller andre opgaver du har brug for hjælp til.

Skal der laves om i designet eller funktionaliteten på din hjemmeside, hjælper vi naturligvis også med dette. Vi har stor erfaring indenfor programmering og kodning (HTML og CSS), så din hjemmeside bliver helt som du ønsker.

Vedligeholdelse

Når vi taler om vedligeholdelse, dækker det over alle opdateringer i form af for eksempel indsætning af tekst, billeder eller nye elementer. Vedligeholdelsen dækker også over redigering designet eller koden og udvikling/udvidelser af hjemmesiden.

Hvordan?

Afhængigt af dine behov kan vi sammen finde frem til hvilken pakke der vil passe dig bedst. Du sender løbende dine opdateringer til ITRoom, som vi lægger op på hjemmesiden. Sideløbende vil du modtage opdateringer på hvor langt tid hver enkelte opgave har taget.

Er du klar til et telefonmøde?

Vi kontakter dig på mail, og aftaler et tidspunkt som passer dig, hvor vi sammen kan snakke om dit projekt.

  Vedligeholdelse af hjemmeside

  Vestergade 12, 2. tv
  6200 Aabenraa

  5039 3030

  mail@itroom.dk

  Alle vores priser er ekskl. moms.

  CVR: 36615435

  ingenco2
  Telefontider

  Man - tors:  09:00 - 16:00
  Fredag: 09:00 - 15:00

  Vedligeholdelse af hjemmeside
  Vedligeholdelse af hjemmeside

  Tilbage til toppen

  Hjemmeside design til virksomheder

  Hjemmesider kommer i mange afskygninger. Oftest er de målrettet efter en eller flere målgrupper og den funktion, hjemmesiden skal have. Dette tager vi naturligvis også stilling til hos ITRoom, og netop derfor er det vigtigt for os, at vi har en god relation til dig som kunde, idet du skal kommunikere dine ønsker og behov for hjemmesiden, og vi skal sørge for, at det er det samme budskab, som din hjemmeside kommunikere videre til din målgruppe. Dette tager vi en snak om i forbindelse med for eksempel hvilket hjemmeside design og hvilket farvetema, din nye side skal have. På den måde kan vi sørge for, at design og indhold spiller sammen med dine forventninger og dine – og i sidste ende din målgruppes – behov.

  Skal din hjemmeside bruges som firmahjemmeside, er der nogle yderligere overvejelser, du skal gøre dig. Skal du for eksempel have en hjemmeside med webshop, så dine kunder kan handle direkte fra din hjemmeside? Behovet for en webshop er forskellig fra firma til firma, og derfor er det en relevant overvejelse. Det kan også være du har en hjemmeside i forvejen, som du nu gerne vil have udvidet med en webshop. Uanset tilfældet, så er vi et webbureau der kan hjælpe dig med opsætningen af en professionel webshop på din hjemmeside.

  Responsivt webdesign til mobilbrugerne

  Med hjemmesider fra ITRoom får du altid en hjemmeside, der er lavet i et responsivt webdesign.

  Det betyder, at hjemmesiden vil være både mobilvenlig og tabletvenlig – altså, at din hjemmeside vil se professionel og optimal ud, uanset om hjemmesiden bliver besøgt på computeren, på en tablet eller på mobiltelefonen.

  Dette gør vi for at sikre et positivt indtryk hos dine kunder og derfor både dit og vores professionelle arbejde. Med et responsivt design bliver du sikret en tilfredsstillende brugervenlighed på alle platforme, som i sidste ende kan smitte af på, hvor mange besøg og klik du får på hjemmesiden – de fleste kender nemlig til at opgive et hjemmesidebesøg, fordi hjemmesiden ikke er kompatibel på andet end en computer.

  Hvorvidt din hjemmeside har responsivt design betyder ikke kun noget for hvilken platform, den bliver besøgt på, men også størrelsen. En hjemmeside uden responsivt design kan se væsentlig forskellig ud, alt afhængigt af om den besøges på en lille eller en stor skærm – også selvom det er computerskærme. Uden den automatiske tilpasning, kan du risikere, at dine besøgende får en dårlig oplevelse med hjemmesiden.

  Det kan blandt andet påvirke, hvor stor en del af menuer og især undermenuer, der vil være synligt for dem. Dine besøgende får altså ikke det fulde indtryk af hjemmesiden, og hjemmesidens indehaver kan komme til at fremstå uprofessionel, hvis der for eksempel bliver henvist til en undermenu, som de ikke kan finde, fordi de besøger hjemmesiden på en mindre skærm.

  Nogle vælger at komme uden om dette problem ved for eksempel at give den besøgende muligheden for at gå til en mobiltilpasset eller tablettilpasset hjemmeside. Dette vil vi ikke anbefale, idet dine besøgende kun får en sparet udgave af hjemmesiden på disse tilpassede sider. Derudover er det også mere omkostningsfuldt i forhold til SEO.

  Hjemmeside udvikler i WordPress

  Når vi laver din hjemmeside, vil vi typisk benytte WordPress. I vores webbureau har vi valgt at lave størstedelen af vores hjemmesider i WordPress, fordi det er et af verdens mest populære CMS – og fordi WordPress har en stor alsidighed og derfor giver os en lang række muligheder i forhold til design og tilpasning af hjemmesider, efter vores kunders ønsker og behov. Med dette værktøj får vi mulighed for at lave tidsaktuelle såvel som klassiske og tidløse designs.

  Fordi dette CMS er blandt markedets mere simple værktøjer, har en større gruppe af vores kunder også mulighed for at kunne varetage vedligeholdelsen af hjemmesiderne selv i forhold til andre og mere omfattende CMS’er. Fordi det er blandt verdens mest benyttede CMS’er, er der også rigelige muligheder for hjælp til WordPress og support både på den officielle hjemmeside for WordPress og diverse hjemmesider. Vi arbejder med WordPress hver dag og vil derfor selvfølgelig også med glæde rådgive og hjælpe dig med spørgsmål i forhold til WordPress.

  Nem hjemmeside i WordPress

  Selvom WordPress er nemt at benytte, er det ikke ensbetydende med, at du får en kedelig hjemmeside. Mange større, internationale virksomheder benytter sig endda af WordPress på grund af de mange muligheder, som dette CMS efterhånden kan tilbyde. WordPress er vokset meget gennem de sidste år, og deres popularitet kommer kunderne til gode, for i takt med at WordPress er vokset, er mulighederne for eksempel design vokset lige såvel som kvaliteten er vokset. Derfor er kvaliteten i top, og grundet det kodningsløse system er det nemt at vedligeholde hjemmesiderne uden nødvendigvis at kende meget til udvikling af hjemmesider.

  Hos WordPress er der et utal af muligheder, du vil derfor ikke bare få en ”standard” hjemmeside. Du vil naturligvis få en skræddersyet hjemmeside, som opfylder alle dine behov og som giver netop det udtryk, som du ønsker at signalere.

  Et webbureau der elsker WordPress – skal vi også hjælpe dig med WordPress?

  Har du en hjemmeside i forvejen, der er lavet i WordPress, kan vi hos ITRoom tilbyde dig en række forskellige muligheder for support og vedligeholdelse. I vores webbureau arbejder vi med WordPress hver dag, og vil vil også meget gerne hjælp dig med din WordPress hjemmeside!

  Som indehaver af en hjemmeside kan der opstå mange uforudsete ting og problemer, som kan være svære at finde svar og løsning på, hvis ikke man er erfaren inden for design og udvikling af hjemmesider. Hos ITRoom arbejder vi dagligt med WordPress, og vi vil gerne stille vores hjælp til rådighed, så du kan få så meget ud af din hjemmeside og WordPress som muligt.
  Hvis du er interesseret i at vide mere om WordPress og dets mange muligheder, er du meget velkommen til at kontakt os. Så kan vi tage en snak om vores forskellige løsninger.

  Har du for eksempel en virksomhed med flere ansatte, kan vi arrangere kurser i WordPress, så du og dine ansattes viden om WordPress kommer til at stå skarpt. Vi vil tilpasse indholdet af kurserne til dine behov, så du for eksempel kan vælge mellem et introducerende kursus for WordPress-begyndere, eller et mere specifikt kursus, hvis du og eventuelt dine ansatte er øvede brugere.

  Vi står også gerne for at lave udførlige guides til brug af WordPress, så du altid har nogle trin ved hånden, som du kan benytte dig af og følge, når du skal redigere i din hjemmeside.

  Måske er du slet ikke interesseret i at hverken du eller dine eventuelle ansatte skal bruge energi og tid på at vedligeholde og redigere i hjemmesiden. Vi hos ITRoom vil hellere end gerne afhjælpe dig og stå for vedligeholdelsen af din hjemmeside. Hvis du blot sender os dine behov og ændringer, vil vi sørge for resten.

  Hvis du har brug for en vedligeholdelsesservice, kan du læse mere om vores priser og tilbud her: vedligeholdelse af hjemmeside.