Vedligeholdelse af hjemmeside

Hos ITRoom har vi mange services inden fordesign og udvikling af hjemmesider. Det gør vi, fordi vi kan – jo flere erfaringer vi gør os, jo flere udfordringer tager vi op. Derfor er vi altid opdateret med det nyeste inden for hjemmeside udvikling. Vores udvalg af services betyder også, at du kun behøver at gå ét sted hen, når det gælder hjemmesider: ITRoom. Hos ITRoom følger vi dig fra start til slut i det omfang, du ønsker. Vi kan hjælpe dig med at få lavet din hjemmeside. Vi kan også opdatere din eksisterende hjemmeside. Sidst, men ikke mindst, kan vi stå for vedligeholdelsen af din hjemmeside, efter den er færdig. Det betyder altså, at alt du skal koncentrere dig om, er din virksomhed. Resten hjælper vi glædeligt med!

Skal vi vedligeholde din hjemmeside?
Som webmaster for din hjemmeside udfører vi en række forskellige opgaver. Det kan blandt andet indbefatte at lave nye faner på din hjemmeside. Her får du altså udvidet din hjemmesidemenu med et særskilt emne. Det kan også være at opdatere blogindlæg med de artikler og illustrationer, som du ønsker – eller andre opgaver du har brug for hjælp til.

Når du får vedligeholdt din hjemmeside hos ITRoom, får du en kontaktperson. Denne kontaktperson følger dig og din hjemmeside hele vejen igennem. Det betyder, at vedkommende kender din hjemmeside ud og ind – og det gør vores arbejde og din oplevelse meget bedre.

Klippekort

De fleste opdateringer laver vi på 10-20 minutter. Derfor er der valgt en klippekortløsning, hvor det koster 1 klip pr. påbegyndt 10 minut. På den måde betaler du kun for den tid, der bruges på opdatering af din hjemmeside og ikke for en hel time ad gangen.

Hvad dækker vedligeholdelsen?

Når vi taler om vedligeholdelse, dækker det over opdateringer i form af for eksempel indsætning af tekst. Vedligeholdelsen dækker også over redigering af billeder, som vi lægger på hjemmesiden, og udvidelser af hjemmesiden. Disse services kan alle betales via klippekortet.

Hvordan fungerer det?

Afhængigt af dine behov kan vi sammen finde frem til det antal klip, der vil passe dig bedst. Du sender løbende dine opdateringer til ITRoom, som vi lægger op på hjemmesiden. Sideløbende vil du modtage opdateringer på antallet af klip, der er tilbage.

Vedligeholdelse og opdatering af hjemmeside

Som hjemmesideindehaver er der som regel et ønske om, at holde besøgstallet oppe på et vis niveau. Som indehaver af en hjemmeside til en virksomhed er dette typisk meget nødvendigt for virksomhedens videre trivsel. Det er de færreste mennesker, der ønsker at se på de samme ting hele tiden. Det er derfor nødvendigt med løbende opdateringer på hjemmesiden. Alt afhængigt af, hvilken hjemmeside du har og hvilken målgruppe, hjemmesiden er henvendt til, er der forskellige muligheder. Hvis du for eksempel driver en virksomhed med mange forskellige varer, kan en opdatering være at fremhæve visse varer, der er på tilbud. Hvis du har en blog, ville det være oplagt at opdatere hjemmesiden løbende med nye indlæg og tilhørende billeder. Mulighederne er naturligvis mange, og vi finder en løsning, der passer til dit behov.

ITRoom har en klippekortsordning. Det har vi, fordi mange af vores opgaver vedrørende vedligeholdelse ikke tager meget mere end 10 minutter. Det er meget forskelligt fra hjemmeside til hjemmeside, hvilke behov, der er i forhold til hyppighed af opdateringer. Derfor har vi hos ITRoom valgt at lade antallet af klip på dit klippekort være op til dig. Vi vil naturligvis tage en snak om dine behov, så vi sammen kan finde frem til et antal, der giver mening. Vi sælger som minimum 10 klip af gangen. På den måde undgår du at skulle betale flere småbeløb. Bruger du ikke vores services så hyppigt, er der ingen grund til at bekymre dig, for vores klippekort har ingen udløbsdato.

Hvert klip svarer til 10 minutter. Vi tager altså et klip per 10 minutter, vi har arbejdet på din hjemmeside. Efter hver service opdaterer vi dit klippekort, og denne opdatering modtager du over mail. Du har også mulighed for at logge ind på din profil og følge med i klippekortets status.

*Dine klip har ingen udløbsdato!

10 Klip

kr.84pr. klip

25 Klip

kr.82pr. klip

50 klip

kr.79pr. klip

Professionel hjælp til din hjemmeside

Efterhånden findes der flere og flere muligheder for at lave hjemmesider i takt med at tilgangsformerne vokser. Der kommer hver dag nye hjemmesider på verdensplan. Det gør, at det eksisterende antal hjemmesider vokser eksponentielt – også herhjemme. Som hjemmesideindehaver bliver det altså sværere og sværere at blive set blandt de mange andre udbydere, der måske endda har lignende tilbud. Det voksende antal hjemmesider gør det også sværere at skille sig ud. Det bliver derfor mere og mere aktuelt at have et hjemmesidedesign såvel som et koncept, der kan vække de besøgendes opmærksomhed. For hvis først den besøgende på hjemmesiden har fået vækket sin interesse, er der en større chance for, at denne besøgende bliver til en kunde. Og hvis du kan blive ved med at holde interessen, vil denne kunde med større sandsynlighed komme igen. Naturligvis er det solgte produkt og virksomhedens værdier det vigtigste for virksomheden. Der er slet ingen tvivl om, at markedsføring også spiller en stor rolle. Nogle gør sig dog den fejl, at de undervurderer betydningen af virksomhedens hjemmeside. En hjemmeside kan i mange tilfælde komme til at fungere som ansigtet udadtil. Dette gælder især for mindre virksomheder, der endnu får de fleste kunder gennem netværk og anbefalinger fra andre – typisk nyere virksomheder. For virksomheder, der udelukkende eksisterer online, er virksomhedens hjemmeside uden tvivl virksomhedens ansigt udadtil.

Hos ITRoom garanterer vi dig professionel hjælp, så dit professionelle ansigt udadtil via din hjemmeside er sikret. Det gør vi via vores mange kompetencer inden for design og udvikling af hjemmesider. Og det gør vi via vores kendskab til virksomheder og mennesker – vi ved, hvad der virker.

Ny hjemmeside
ny webshop
hjemmeside vedligeholdelse
no cure, no pay seo

Optimering og support af din hjemmeside

Hos ITRoom sørger vi for, at din hjemmeside står skarpt over for hjemmesidens besøgende. Dette gør vi gennem et professionelt og unikt design, som udstråler din virksomheds værdier. Men før dine kommende kunder kan få glæde af din hjemmeside og i sidste ende dit produkt, skal de først finde vej til din hjemmeside. Hvis din hjemmeside stemmer overens med vedkommendes søgning på diverse søgemaskiner, vil din hjemmeside naturligvis rangere højt på listen over søgeresultater. Hjemmesider lavet i et responsive web design rangerer automatisk højere end hjemmesider, der ikke er mobilvenlige.

Vi laver alle vores hjemmesider i responsive web design. Har du ikke fået lavet din hjemmeside hos os, og har du ikke en mobilvenlig hjemmeside, kan du kontakte os. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med et tilbud for en opdatering af din hjemmeside. Flere og flere hjemmesider bliver lavet i responsive web design. Denne udvikling kommer som direkte følge af en anden tendens: at flere og flere besøger hjemmesider via deres smartphone.

Vil du gerne rangere højere på søgemaskinens liste, end du gør nu, kan du kontakte os. Vi tilbyder nemlig en række services inden for optimering af hjemmesider. Herunder tilbyder vi også at hjælpe dig med at sætte din hjemmeside op i forhold til Adwords. Hvis du får lavet din hjemmeside hos os, får du automatisk et startskud til Adwords på 600,-. Har du ikke en hjemmeside lavet af os, eller ønsker du mere hjælp inden for Adwords, kan du kontakte os via hjemmesidens kontaktformular.

Dette gælder også, hvis du har spørgsmål i forhold til support. Hos os er vi eksperter i hjemmesider. Selvom du endnu ikke er kunde hos ITRoom, er du stadig velkommen til at kontakte os. Supporten vil du typisk modtage over mail eller telefon.

WordPress & Shopify

Hjælp til WordPress hjemmeside

Vi laver langt størstedelen af de udviklede hjemmesider i WordPress. Det betyder altså, at vi hver dag har adskillelige hjemmesider lavet i WordPress mellem hænderne. Har du derfor nogle spørgsmål i forhold til WordPress eller brug for noget support hertil, er vi klar til at hjælpe. Det gælder både store og små spørgsmål. Vi hjælper gerne med vedligeholdelse såvel som optimering og opdateringer.

Er din hjemmeside lavet hos ITRoom, får du efter overdragelsen op til 2 måneders gratis support til hjemmesiden. I den tid kan du altså uden meromkostninger ringe ind med stort som småt. Dette er en ekstra service, som sikrer at den første tid som indehaver af en ny hjemmeside går så glidende som muligt. Vi vil nemlig gerne sikre os, at du kommer godt fra start. Du er altid velkommen til at kontakte os via mail for support. Vi bestræber os på en responstid inden for 24 timer fra du har sendt din mail til os.

Selvom du ikke har fået lavet din hjemmeside hos os, er du stadig velkommen til at kontakte os. Vi kan for eksempel hjælpe dig med vedligeholdelsen af din WordPress hjemmeside såvel som optimering med mere. Forventer du, at ITRoom skal stå for den fremtidige vedligeholdelse af din hjemmeside, kan du få en klippekortsordning. Denne ordning kan du læse om længere oppe på siden.

Ønsker du eller en af dine medarbejdere at stå for vedligeholdelsen af virksomhedens hjemmeside, har vi en række forskellige tilbud. Vi tilbyder både guides og kurser i egen vedligeholdelse af hjemmesider.

Vedligeholdelse af hjemmeside

Hjælp til Shopify webshop

Ud over hjælp til WordPress og den gængse vedligeholdelse af hjemmesiden har vi også erfaring inden for vedligeholdelse af webshops. Vi har erfaringer inden for brug og vedligeholdelse af forskellige webshops, og i netop Shopify er vi eksperter. Dette webshop CMS er bredt anbefalet, uanset om der er tale om en mindre virksomhed, eller om vi har at gøre med et større selskab.

Hvis du vælger ITRoom til at sætte en webshop op på din hjemmeside, vil vi typisk anbefale Shopify som webshop CMS. Shopify er lavet med henblik på at have en høj brugervenlighed. Dette er med til at gavne overblikket over ordrer såvel som indbetalingerne over webshoppen. Derudover er dette system sikkerhedsgodkendt. Det benytter sig nemlig af lige så høje sikkerhedsforanstaltninger, som du finder på en hjemmeside til banker. Det betyder altså, at både du og dine kunder er garanteret en høj sikkerhed i forhold til fortrolige oplysninger.

Hvis du har spørgsmål i forhold til brugen af Shopify i forhold til andre webshop CMS udbydere, er du mere end velkommen til at kontakte os over mail. Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 24 timer.

ITRoom kan hjælpe dig med at sætte en Shopify webshop op. Vi kan også efter ønske og behov sørge for vedligeholdelsen af webshoppen. Hvis du selv har en interesse i vedligeholdelse af din egen hjemmeside og webshop, kan du kontakte os. Så vil vi vende tilbage med en række muligheder, som er formet efter dine behov. Det kan eksempelvis være en guide til brug og vedligeholdelse af din webshop. Du kan sende os en mail via kontaktformularen.

Hjælp til Shopify