- Shopify Expert -

Support

Hjælp til din nuværende Shopify webshop

Webshop

Få oprettet en ny webshop hos Shopify

4.810.000

Samlet omsætning hos vores Shopify kunder

Brug for hjælp til Shopify?

Blandt vores services til hjemmesider kan vi hos ITRoom tilbyde dig hjælp, vedligeholdelse og support til din Shopify webshop. Vi har stor erfaring i Shopify, og vi vil derfor kunne hjælpe dig med både større og mindre udfordringer.

Support

Har du allreade en Shopify webshop? Vi kan tilbyde dansk Shopify support.

Vedligeholdelse

Udover genarel support, kan vi også vedligeholde din Webshop for dig.

Opsætning

Skal du også i gang med Shopify? Vi kan hjælpe med opsætningen.

Tilpasning

Shopify er meget fleksibelt. Vi kan hjælpe med tilpasningen af din Shopify.

Har du allerede en Shopify webshop, men har brug for en hjælpende hånd, har vi en nyttig klippekortsordning. Du kan benytte dig af klippekortet, hvis du har brug for hjælp til opdateringer, vedligeholdelse eller generel support.

  • Hurtig og nem Shopify support
  • Hjælp til programmering og ‘kodning’
  • Alt Shopify opsætning
  • Gennemgang og optimering
  • Og meget mere

Vedligeholdelse & support

Hvis du har brug for en større gennemarbejdning af din eksisterende webshop, vil vi gerne tage en snak med dig. Så kan vi finde frem til en løsning, der matcher dine ønsker.

funboards
leneD.dk
Absalon
roxy-logo
avxperten.dk
besos
Har du spørgsmål? Vi vil meget gerne hjælpe dig! 

50 39 30 30

mail@itroom.dk

Shopify udvikler

Hvis du mangler en webshop, er du kommet til det rette sted. Hos ITRoom arbejder vi med webshops på et professionelt plan fra start til slut. Det betyder, at vi kan følge dig og din webshop gennem hele processen – og du bestemmer, hvornår vi slipper grebet. Vi kan hjælpe dig hele vejen igennem såvel som udelukkende under opstartsfasen, undervejs, eller med de sidste detaljer til sidst.

Det kan også være, du allerede har en webshop. Så kan vores klippekortsordning måske fange din interesse. Med en klippekortsordning betaler du forud for et selvbestemt antal services. Herefter trækker vi et klip for hver 10 minutters arbejde. Hvis du blot er interesseret i små opdateringer af webshoppen med eksempelvis nye produkter undervejs, er klippekortet tilstrækkeligt. Opgaver, der gælder vedligeholdelse, kræver som regel højst 2 klip.

Hvis du er interesseret i at få oprettet en webshop fra bunden hos ITRoom kan du kontakte os her via vores kontaktformular. Vores priser starter fra 5.795,-. Hvis du ikke har et stort kendskab til webshops eller er i tvivl om den bedste løsning til dine behov og ønsker, kan vi tage en snak. Vi kan garantere dig, at vi finder frem til en tilfredsstillende løsning.

Vi arbejder primært i Shopify, når det gælder webshopudvikling. Det gør vi af flere årsager. Den største årsag er naturligvis, at vi mener, Shopify er den bedste handelsplatform på markedet. Shopify er brugervenlig på flere niveauer. For det første er den simpel og overskuelig i forhold til webshoppens besøgende og betalende kunder.

Derudover er den brugervenlig for indehaveren af webshoppen. Du kan nemt holde overblikket med kundernes bestillinger. Ydermere benytter du Shopifys egne servere. Det betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om håndtering af personlig data såvel som serverproblemer.

 

Shopify support

Måske klarer du det meste af administrationen vedrørende din webshop i Shopify selv. Men det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at der stadig kan opstå situationer, hvor tvivlen må komme en til gode. Det gælder også selvom både kvalifikationerne og erfaringerne er i orden.

Derfor er vi hos ITRoom glade for, at vi har sparringspartnere i hinanden. Står du og mangler en sparringspartner angående spørgsmål i Shopify, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det gælder uanset, om der er tale om mindre detaljeorienterede spørgsmål, eller om vi er ude i større guides. Hvis du har brug for guides eller kurser i områder af Shopify, kan du kontakte os. Så kan vi sammen finde den bedste løsning til dig.

Hvis du løbende har brug for hjælp til Shopify, kan vi hos ITRoom yde dansk Shopify support. Vi vil sørge for, at du bliver matchet med en af vores medarbejdere. Vedkommende vil blive din faste kontaktperson.

Hvis du ved allerede nu, at du løbende vil få brug for support fast hos ITRoom, kan du kontakte os i dag. Så vil vi sørge for, at du får kontakt med en medarbejder, som bliver din faste kontaktperson. Denne kontaktperson vil gælde, uanset om du har brug for support ugentligt, månedligt eller på årlig basis. For os er det vigtigt at etablere relationer med vores kunder – store som små. Den gode service kommer ikke fra ingenting, og jo bedre vi kender dine professionelle behov og udfordringer, desto bedre kan vi hjælpe dig. Ved at have en fast kontaktperson, kan vi bedre hjælpe dig, og du kan føle dig tryg. Vedkommende vil nemlig kende dig og din sag.

Kontakt os i dag og hør nærmere om vores tilbud og løsningsmodeller.

 

Dansk Shopify Ekspert

Som vi nævnte tidligere, laver vi de fleste af vores webshops i Shopify, fordi det er et af de bedste handelsplatforme, der findes. En anden årsag er, at vi er eksperter. Vi er blandt de få danske eksperter i Shopifys webshop.

Shopify er udbredt og manges foretrukne webshop på det internationale plan. Shopify i Danmark er ikke helt så udbredt – endnu. Vi spår, at vi vil se et stigende antal bruger og indehavere af webshops i Shopify inden for de næste år. Blandt årsagerne er naturligvis dem, vi allerede har nævnt: at Shopify er en af de bedste platforme på markedet samt brugervenligheden.

Et af de helt store emner, som indehavere af hjemmesider og webshops kredser om, er SEO: søgemaskineoptimering.

Medmindre du er indehaver af en hjemmeside og/eller et brand, som er alment kendt, er SEO afgørende. Det er en konkurrence mellem hjemmesider at nå øverst på søgemaskinernes søgeresultater. Og her kommer valget af webshop udbyder altså også til at spille en rolle. Shopify hjælper til en højere rangering på flere planer.

 

Få hjælp til de avancerede indstillinger i Shopify

Hvis du har høje forventninger og krav til din webshop, kan Shopify være svær at arbejde med. Vi oplever til tider en frustration hos dem, der henvender sig til os. De har en webshop i Shopify og ønsker at tilpasse webshoppen.

Hvis webshopindehaveren ønsker at tilpasse sin shop ud over det, Shopify tilbyder, kan det nemlig blive svært. Det kræver helt specifikke kodninger, som er unikke for Shopify til manges frustration. De største frustrationer har ligget hos dem, der følte sig habile i kodning. Disse indehavere havde nemlig en forventning om, at kodningen ville være overkommelig og er blevet skuffet.

Efter en snak med os er vi dog kommet hurtigt frem til en løsning. Det kan du også komme, hvis du er endt i samme situation. Vi er nemlig eksperter i Shopify – også når det gælder komplekse problemstillinger.

Uanset om du har spørgsmål, du ønsker svar på, eller om du har en opgave, du vil have løst, kan du kontakte os. Vi står klar til at svare uanset dine udfordringer – også selvom det gælder en uforpligtende snak.

shopify-ekspert-1200x569
Shopify
Udtalelse fra kunde

Shopify

Super service! Hurtig responstid og alle opgaver løses til fuld tilfredshed. Kan varmt anbefale Lasse og ITRoom!

anmeldelse

Helle, ejer besos.dk


5 / 5 Stjerner