Brug for en Shopify ekspert?

Vi sidder klar til at hjælpe med din udfordring

Har du bøvl med shoppen?

Blandt vores services til hjemmesider kan vi hos ITRoom tilbyde dig hjælp, vedligeholdelse og support til din Shopify webshop. Vi har stor erfaring i Shopify, og vi vil derfor kunne hjælpe dig med både større og mindre udfordringer.

Har du allerede en Shopify webshop, men har brug for en hjælpende hånd, har vi en nyttig klippekortsordning. Du kan benytte dig af klippekortet, hvis du har brug for hjælp til opdateringer, vedligeholdelse eller generel support.

Dansk Support

Har du allerede en Shopify webshop? Vi kan tilbyde dansk Shopify support.

Opsætning

Skal du også i gang med Shopify? Vi kan hjælpe med opsætningen.

Vedligeholdelse

Udover generel support, kan vi også vedligeholde din Webshop for dig.

Tilpasning

Shopify er meget fleksibelt. Vi kan hjælpe med tilpasningen af din Shopify.

Vedligeholdelse & Support

Hvis du har brug for en større gennemgang af din eksisterende webshop,
vil vi gerne tage en snak med dig, så kan vi finde frem til en løsning, der matcher dine ønsker.

Få en Shopify udvikler

Hvis du mangler en webshop, er du kommet til det rette sted. Hos ITRoom arbejder vi med webshops på et professionelt plan fra start til slut. Det betyder, at vi kan følge dig og din webshop gennem hele processen – og du bestemmer, hvornår vi slipper grebet. Vi kan hjælpe dig hele vejen igennem såvel som udelukkende under opstartsfasen, undervejs, eller med de sidste detaljer til sidst.

Det kan også være, du allerede har en webshop. Så kan vores klippekortsordning måske fange din interesse. Med en klippekortsordning betaler du forud for et selvbestemt antal services. Herefter trækker vi et klip for hver 10 minutters arbejde. Hvis du blot er interesseret i små opdateringer af webshoppen med eksempelvis nye produkter undervejs, er klippekortet tilstrækkeligt. Opgaver, der gælder vedligeholdelse, kræver som regel højst 2 klip.

Hvis du er interesseret i at få oprettet en webshop fra bunden hos ITRoom kan du kontakte os her via vores kontaktformular. Vores priser starter fra 9.495,-. Hvis du ikke har et stort kendskab til webshops eller er i tvivl om den bedste løsning til dine behov og ønsker, kan vi tage en snak. Vi kan garantere dig, at vi finder frem til en tilfredsstillende løsning.

Vi arbejder primært i Shopify, når det gælder webshopudvikling. Det gør vi af flere årsager. Den største årsag er naturligvis, at vi mener, Shopify er den bedste handelsplatform på markedet. Shopify er brugervenlig på flere niveauer. For det første er den simpel og overskuelig i forhold til webshoppens besøgende og betalende kunder.

Derudover er den brugervenlig for indehaveren af webshoppen. Du kan nemt holde overblikket med kundernes bestillinger. Ydermere benytter du Shopifys egne servere. Det betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om håndtering af personlig data såvel som serverproblemer.

Er du klar til et telefonmøde?

Vi kontakter dig på mail, og aftaler et tidspunkt som passer dig, hvor vi sammen kan snakke om dit projekt.

  Vestergade 12, 2. tv
  6200 Aabenraa

  5039 3030

  mail@itroom.dk

  Alle vores priser er ekskl. moms.

  CVR: 36615435

  ingenco2
  Telefontider

  Man - tors:  09:00 - 16:00
  Fredag: 09:00 - 15:00

  Tilbage til toppen