SEO

Vil du gerne have flere besøgende på din hjemmeside?

Er du træt af, at din hjemmeside ikke ligger blandt de første resultater på diverse søgemaskiner?

Så kan det være, din hjemmeside har brug for et SEO-tjek. SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization, hvilket vi på dansk kalder søgemaskineoptimering. Kort og godt dækker det over de forskellige teknikker, der benyttes til at optimere din hjemmesides placering på diverse søgemaskiner. SEO kan altså bruges som marketingsstrategi og kan være yderst hjælpsom til at skabe positive resultater. Læs med her om, hvad vi kan gøre for dig og din hjemmeside.

 

No Cure No Pay SEO

Betalt først når du begynder at se resultater!

ITRoom leverer kun optimal SEO, og derfor tør vi tilbyde No Cure No Pay konceptet. Vi tager altså ikke betaling for vores SEO-arbejde, før vi har nået de mål, vi har sat sammen med dig.

Vi kender vores kompetencer og vores fagligheder ud og ind. Derfor ved vi også at de mål, vi har sat os, er mål, vi kan opnå. En del af No Cure No Pay konceptet er nemlig også, at vi ikke kan kræve betaling for vores SEO-arbejde, hvis målet ikke er opnået. Er det aftalte SEO-mål ikke opnået, har vores arbejde altså været gratis for dig.

Vi har valgt at gå efter dette koncept, fordi det skaber en større troværdighed og sikkerhed hos vores kunder. Det ville for det første blive en underskudsforretning for os, hvis vi ikke kunne nå målene. Derfor ved vores kunder, at vi altid vil arbejde fuld styrke for at nå de aftalte SEO-mål. For det andet skaber det en sikkerhed hos vores kunder: kan vi ikke levere varen, skal de ikke betale. Hos ITRoom er der altså vitterligt kun goder ved at tilføje SEO-strategier til hjemmesiden. No Cure No Pay princippet gælder kun for vores SEO-arbejde. Hvis du f.eks. har valgt at udvide din hjemmeside med links, andre tekster og ekstra faner, tælles det separat.

Hjælp til SEO

 

Søgemaskineoptimering

Vi har flere forskellige teknikker, som vi benytter os af til at skabe effektiv SEO til hjemmesider. Hvilke teknikker, vi sætter i brug, kommer dog helt an på, hvilke resultater du ønsker. Med den rette strategi kan vi f.eks. øge dit besøgstal, din placering på søgemaskinerne og dit salg på hjemmesiden. Vi arbejder professionelt med hjemmesider og søgemaskineoptimering hver dag. Vi brænder for at skabe gode hjemmesider og tilfredse kunder – hos os går de to nemlig hånd i hånd. Derfor vægter vi os på at være loyale og ærlige. Vi er loyale, idet vi sætter dine ønsker først. Har vores kunde nogle målsætninger, der er urealistiske for os at opnå, er vi til gengæld også ærlige omkring det. For hvad nytter det, at vi siger ja til en opgave, som vi ikke kan gennemføre til kundens fulde tilfredshed?

Hos ITRoom er vi glade for nye udfordringer, men vi ved også, hvornår opgaver falder uden for vores kompetenceområder. Og det er noget af det, der gør, at vi har så tilfredse kunder. Det, og så naturligvis at vi er gode til at lave flotte hjemmesider med professionel SEO. Måske er du ved at få lavet en hjemmeside hos os. Hvis du ikke helt har besluttet dig for, hvor meget SEO, du vil have, kan du læse videre her. Hvis du allerede har en hjemmeside og ønsker SEO, kan du også læse videre her. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, hvis du vil høre mere om de muligheder, vi kan tilbyde dig.

 

SEO giver mere omsætning

Uanset hvilke SEO-teknikker, vi sætter i brug, kan der kun blive skabt positive resultater. Det er det, der er så skønt ved SEO-strategier. Det lyder måske noget kækt, og der er helt sikkert folk, der vil stille sig kritisk mod dette udsagn. Naturligvis taler vi her ikke om SEO, der er ringe udført. Dårlig SEO kan naturligvis risikere skabe mindre trafik på hjemmesiden. Men hvis research angående f.eks. mest anvendte søgeord på området er i orden, kan selv middelmådig SEO skabe resultater. Så er det blot et spørgsmål om, hvor synlige disse resultater er. Hos ITRoom går vi naturligvis ikke efter middelmådighed. Vi arbejder kun efter synlige resultater, som er fokuseret på de mål, som vores kunder sætter. Når vi skræddersyer en SEO-strategi efter dine ambitioner for din hjemmeside, vil du snart se resultater.

Hvad end du ønsker mere trafik på din hjemmeside eller en højere omsætning, kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi sørger for at skabe de mest gunstige forhold på din hjemmeside, så den er klar til SEO. Vi tager naturligvis en snak om dine ambitioner og muligheder. Herefter vil vi tjekke din hjemmeside igennem for at undersøge, hvor vi kan sætte ind med vores ekspertise. Hvis din hjemmeside bliver lavet hos os, sørger vi naturligvis for, at din hjemmeside er topkvalificeret i forhold til SEO. Er din hjemmeside lavet andetsteds, er det måske nødvendigt med nogle justeringer. Uanset vil vi sørge for, at din hjemmeside med den rette SEO vil skabe mere omsætning.

No Cure No Pay SEO