SEO tekstforfatter – skal vi skrive dine tekster?

At skulle stå for alt indhold til en ny hjemmeside kan for mange virke uoverskueligt. Ofte bliver behovet for tekster større end forventet. For mange er en hjemmeside også ”blot” et redskab til at komme i dialog med kunderne på og gøre opmærksom på sig selv. Måske interesserer du dig slet ikke for at skulle skrive tekster til en hjemmeside. Hos ITRoom var vi et hold af tekstforfatter som altid er klar til at skrive dine tekster eller SEO-teskter til din hjemmeside, blog eller webshop.

Vi vil gerne lette arbejdet for dig og give din hjemmeside den bedste start. Derfor har vi indgået et samarbejde med et team af professionelle SEO-tekstforfattere. Mens vi hos ITRoom arbejder på udviklingen af din hjemmeside, kan vi bestille tekster hos vores dygtige testforfattere efter ønske.

 

Vi har et stærkt tekstforfatter team

Med en bred erfaring og et stærkt team kan vi skrive tekster i høj kvalitet til alle typer hjemmesider. Derfor kan vi nu tilbyde dig en samlet pakke, hvor både hjemmesidens form og indhold vil blive taget hånd om.

Vi kan sørge for SEO-artikler, som sikrer dig en højere plads på søgemaskinernes resultater. Skal du have lavet en webshop, kan vi sørge for produkt- og kategoribeskrivelser til hele dit katalog.

Måske har du allerede en hjemmeside, og vil have besøgstallene optimeret. I det tilfælde kan vi tilbyde at opdatere din hjemmeside med en ny fane til blogindlæg. Blogindlæggene kan vi også få bestilt, så du kan koncentrere dig om din virksomhed og ikke din hjemmeside.

Vil du have styrket din hjemmeside yderligere, kan vi også sørge for linkbuildingartikler.

 

SEO tekster der giver en bedre placering på Google

seo tekster til google

Det giver naturligvis sig selv, at en hjemmeside skal indeholde en række tekster. Der skal være information til den besøgende om produkter, formål, værdier med videre. Hvad teksterne skal omhandle, er forskelligt og afhænger af hjemmesiden. Hvor mange tekster, der skal bruges, og hvor lange de skal være, er også forskelligt. Der er ingen standard vejledning, der kan benyttes til at skabe den rette tekst. Men der er nogle råd, der kan bruges til at komme nærmere på, hvad den rette tekst skal indeholde.

Mange forestiller sig, at tekster først og fremmest skal vække den besøgendes interesse. Hvis der er tale om en hjemmeside til handel, skal teksten også være sælgende. Der er intet forkert i denne forestilling. Det er blot vigtigt at huske, at dette ikke er tekstens eneste primære formål.

 

Professionelle og sælgende SEO tekster

En faktor, der kan have en stor indflydelse på hjemmesidens besøgstal, er, at teksterne er præget af SEO. Søgemaskineoptimerende tekster er derfor, for mange, øverst på listen over vigtigste formål for en hjemmesidetekst.

Om teksterne er lavet med SEO for øje kan nemlig have en afgørende rolle for, hvor mange der besøger hjemmesiden. Indeholder teksterne de rette ord, påvirker det, hvor højt din hjemmeside rangerer på søgemaskinerne i forhold til det gældende søgeord. Det er derfor vigtigt, at teksterne på din hjemmeside bl.a. indeholder de søgeord, som folk oftest vil bruge, når de søger efter hjemmesider som din.

 

Professionel hjemmeside – professionelt indhold

Som du kan se, kan vi sørge for en hver form for tekstforfatning til hjemmesider. Det er en service, vi tilbyder, for at sikre at færdigproduktet bliver det bedst mulige. Vi ønsker, at du får det bedste ud af vores arbejde. Vi stræber efter høj service til den billigste pris.

Vi vil give dig en professionel hjemmeside i udseende og funktion – og nu også i indhold. Derfor tilbyder vi en samlet pakke, hvor du får alt, der skal bruges til at komme godt fra start. Dette gælder både en færdigudviklet hjemmeside med tekstindholdet på plads.

SEO tekstforfatter

PRIS

40 øre


  • Webtekster
  • Artikler
  • Blogindlæg
  • Produkt- og kategoribeskrivelser
  • SEO- og linkbuildingartikler
  • Inkl. research