Få lavet en professionel hjemmeside

Betaling

Hos ITRoom har vi ingen abonnementer eller gebyr. Vi arbejder altid udefter et engangsbeløb, og når hjemmesiden er betalt, er det 100% din. 

Det er muligt at betale i rater.

Mobilvenlig

Alle hjemmesider vi laver, vil naturligvis være mobilvenlige - vi søger for at optimere og designe din nye hjemmeside, så den bliver præsenteret flot på en mobil eller tablet, såvel som på en computer.

En simple proces

ITRoom sikre dig en professionel proces fra start til slut. Vi afslutter ikke en opgave, uden du og din virksomhed er tilfreds med resultatet. For at sikre en god start med din nye hjemmeside, er alle priser inkluderet 1 måneds gratis support.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Står du og mangler en ny hjemmeside, og er det vigtig den ser professionel ud? Så kan vi hjælpe dig.
Hvis du vælger ITRoom som dit nye webbureau, hjælper vi dig med at få lavet en komplet og professionel hjemmeside fra bunden.

Vi laver hjemmesider i et flot og morderne responsive webdesigns, så alle dine besøgende får et godt indtryk. Vi er WordPress nørder og tilbyder altid følgende til vores kunder.

 • Professionel hjemmeside
 • Gratis support
 • Responsiv design / Mobilvenlig
 • Nem vedligeholdelse
 • Ingen gebyr eller abonnement

Har du allerede en hjemmeside, kan ITRoom bidrage til en opgradering og opdatering af din eksisterende hjemmeside, hvis du føler, den trænger til et bedre design eller en anden opsætning.

“En billig hjemmeside behøver ikke at se billig ud” Det betyder, at du får et indbydende design, en god service og en professionel hjemmeside til en lav pris. Vi sørger desuden for, at din hjemmeside bliver lavet efter en opsætning, der er nem at vedligeholde, så du på enkel vis kan opdatere indholdet på din hjemmeside selv. Hvis du er interesseret i, at ITRoom vedligeholder din hjemmeside, kan du læse mere på menuen hjemmeside vedligeholdelse.

Hos ITRoom behøver du ikke at søge i de dybe lommer for at få en professionel hjemmeside. Vores mindstepris for en hjemmeside og webdesign er 4.995 kr. Med i denne pris får du et responsive design, så hjemmesiden også kan køre optimalt på mobiltelefoner og tablets.

Hos os betaler du kun hjemmesidens pris, vi har ingen gebyr eller faste abonnementer.

stats-1

LILLE HJEMMESIDE

4995
 • Mobilvenlig
 • Opsætning & Tilpasning
 • Google Analytics
 • -

HJEMMESIDE

6900
 • Mobilvenlig
 • Opsætning & Tilpasning
 • Google Analytics
 • 2 ekstra moduler

PRO HJEMMESIDE

7495
 • Mobilvenlig
 • Opsætning & Tilpasning
 • Google Analytics
 • 5 ekstra moduler

HJEMMESIDE plus

11.995
 • Mobilvenlig
 • Opsætning & Tilpasning
 • Google Analytics
 • 5+ ekstra moduler

Har du spørgsmål? Vi vil meget gerne hjælpe dig! 

50 39 30 30

mail@itroom.dk

Søger du efter et nyt webbureau?

Vælger du at få lavet en ny hjemmeside eller få opdateret din eksisterende hjemmeside hos ITRoom, kan du forvente et professionelt slutprodukt. Vores arbejde stopper ikke, førend du er tilfreds med din hjemmeside.

Hos ITRoom bliver du inddraget i processen fra start til slut, hvis du ønsker det. Vi er et webbureau, der vægter et godt samarbejde højt, og vi tror på, at gennemsigtighed og tryghed er vejen frem til en god relation til vores kunder. Derfor sørger vi for eksempel også for, at du altid har den samme kontaktperson i forbindelse med arbejdet på din hjemmeside.

Du behøver altså ikke at forholde dig til flere forskellige personer, og du kan være sikker på, at tale med en person, der kender din sag ud og ind. Trods vores lave priser, vægter vi også kvaliteten af vores arbejde højt. Derfor er du hos os garanteret en professionel proces gennem hele arbejdet med din hjemmeside – og derfor får du også et godt slutprodukt.

 

Vi er et webbureau der også tilbyder vedligeholdelse

En del af arbejdet, kommer også efter at selve hjemmeside designet og indholdet er kommet på plads. Selv efter hjemmesiden er færdig, og den er blevet udgivet og er kommet i brug, vil en professionel hjemmeside stadig kræve arbejde. For at en hjemmeside kører og fungerer optimalt, vil den kræve en vis mængde vedligeholdelse.

Vi tilbyder altid 1 måned gratis support og vedligeholdelse efter din hjemmeside er færdig. Du behøver ikke at få din hjemmeside vedligeholdt af os, vil du selv vedligeholde den, så må du meget gerne det.

 

Vedligeholdelse af hjemmesider kan for eksempel omfatte, at indholdet skal holdes opdateret løbende. Det kan f.eks. være i forhold til at ændre eller tilføje tekster på allerede eksisterende faner eller at tilføje, slette eller ændre fanerne på hjemmesiden.

Vi kan hjælpe dig med at sætte nyt indhold op på din hjemmeside. Er du interesseret i at kende mere til udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Hjemmeside design til virksomheder

Hjemmesider kommer i mange afskygninger. Oftest er de målrettet efter en eller flere målgrupper og den funktion, hjemmesiden skal have. Dette tager vi naturligvis også stilling til hos ITRoom, og netop derfor er det vigtigt for os, at vi har en god relation til dig som kunde, idet du skal kommunikere dine ønsker og behov for hjemmesiden, og vi skal sørge for, at det er det samme budskab, som din hjemmeside kommunikere videre til din målgruppe. Dette tager vi en snak om i forbindelse med for eksempel hvilket hjemmeside design og hvilket farvetema, din nye side skal have. På den måde kan vi sørge for, at design og indhold spiller sammen med dine forventninger og dine – og i sidste ende din målgruppes – behov.

Skal din hjemmeside bruges som firmahjemmeside, er der nogle yderligere overvejelser, du skal gøre dig. Skal du for eksempel have en hjemmeside med webshop, så dine kunder kan handle direkte fra din hjemmeside? Behovet for en webshop er forskellig fra firma til firma, og derfor er det en relevant overvejelse. Det kan også være du har en hjemmeside i forvejen, som du nu gerne vil have udvidet med en webshop. Uanset tilfældet, så er vi et webbureau der kan hjælpe dig med opsætningen af en professionel webshop på din hjemmeside.

 

Responsive webdesign til mobilbrugerne

Med hjemmesider fra ITRoom får du altid en hjemmeside, der er lavet i et responsive webdesign.

Det betyder, at hjemmesiden vil være både mobilvenlig og tabletvenlig – altså, at din hjemmeside vil se professionel og optimal ud, uanset om hjemmesiden bliver besøgt på computeren, på en tablet eller på mobiltelefonen.

Dette gør vi for at sikre et positivt indtryk hos dine kunder og derfor både dit og vores professionelle arbejde. Med et responsive design bliver du sikret en tilfredsstillende brugervenlighed på alle platforme, som i sidste ende kan smitte af på, hvor mange besøg og klik du får på hjemmesiden – de fleste kender nemlig til at opgive et hjemmesidebesøg, fordi hjemmesiden ikke er kompatibel på andet end en computer.

Hvorvidt din hjemmeside har responsive design betyder ikke kun noget for hvilken platform, den bliver besøgt på, men også størrelsen. En hjemmeside uden responsive design kan se væsentlig forskellig ud, alt afhængigt af om den besøges på en lille eller en stor skærm – også selvom det er computerskærme. Uden den automatiske tilpasning, kan du risikere, at dine besøgende får en dårlig oplevelse med hjemmesiden.

Det kan blandt andet påvirke, hvor stor en del af menuer og især undermenuer, der vil være synligt for dem. Dine besøgende får altså ikke det fulde indtryk af hjemmesiden, og hjemmesidens indehaver kan komme til at fremstå uprofessionel, hvis der for eksempel bliver henvist til en undermenu, som de ikke kan finde, fordi de besøger hjemmesiden på en mindre skærm.

Nogle vælger at komme uden om dette problem ved for eksempel at give den besøgende muligheden for at gå til en mobiltilpasset eller tablettilpasset hjemmeside. Dette vil vi ikke anbefale, idet dine besøgende kun får en sparet udgave af hjemmesiden på disse tilpassede sider. Derudover er det også mere omkostningsfuldt i forhold til SEO.

 

Hjemmeside udvikler i WordPress

Når vi laver din hjemmeside, vil vi typisk benytte WordPress. I vores webbureau har vi valgt at lave størstedelen af vores hjemmesider i WordPress, fordi det er et af verdens mest populære CMS – og fordi WordPress har en stor alsidighed og derfor giver os en lang række muligheder i forhold til design og tilpasning af hjemmesider, efter vores kunders ønsker og behov. Med dette værktøj får vi mulighed for at lave tidsaktuelle såvel som klassiske og tidløse designs.

Fordi dette CMS er blandt markedets mere simple værktøjer, har en større gruppe af vores kunder også mulighed for at kunne varetage vedligeholdelsen af hjemmesiderne selv i forhold til andre og mere omfattende CMS’er. Fordi det er blandt verdens mest benyttede CMS’er, er der også rigelige muligheder for hjælp til WordPress og support både på den officielle hjemmeside for WordPress og diverse hjemmesider. Vi arbejder med WordPress hver dag og vil derfor selvfølgelig også med glæde rådgive og hjælpe dig med spørgsmål i forhold til WordPress.

 

Nem hjemmeside i WordPress

nem hjemmeside i wordpress

Selvom WordPress er nemt at benytte, er det ikke ensbetydende med, at du får en kedelig hjemmeside. Mange større, internationale virksomheder benytter sig endda af WordPress på grund af de mange muligheder, som dette CMS efterhånden kan tilbyde. WordPress er vokset meget gennem de sidste år, og deres popularitet kommer kunderne til gode, for i takt med at WordPress er vokset, er mulighederne for eksempel design vokset lige såvel som kvaliteten er vokset. Derfor er kvaliteten i top, og grundet det kodningsløse system er det nemt at vedligeholde hjemmesiderne uden nødvendigvis at kende meget til udvikling af hjemmesider.

Hos WordPress er der et utal af muligheder, du vil derfor ikke bare få en ”standard” hjemmeside. Du vil naturligvis få en skræddersyet hjemmeside, som opfylder alle dine behov og som giver netop det udtryk, som du ønsker at signalere.

 

Et webbureau der elsker WordPress – skal vi også hjælpe dig med WordPress?

Har du en hjemmeside i forvejen, der er lavet i WordPress, kan vi hos ITRoom tilbyde dig en række forskellige muligheder for support og vedligeholdelse. I vores webbureau arbejder vi med WordPress hver dag, og vil vil også meget gerne hjælp dig med din WordPress hjemmeside!

Som indehaver af en hjemmeside kan der opstå mange uforudsete ting og problemer, som kan være svære at finde svar og løsning på, hvis ikke man er erfaren inden for design og udvikling af hjemmesider. Hos ITRoom arbejder vi dagligt med WordPress, og vi vil gerne stille vores hjælp til rådighed, så du kan få så meget ud af din hjemmeside og WordPress som muligt.
Hvis du er interesseret i at vide mere om WordPress og dets mange muligheder, er du meget velkommen til at kontakt os. Så kan vi tage en snak om vores forskellige løsninger.

Har du for eksempel en virksomhed med flere ansatte, kan vi arrangere kurser i WordPress, så du og dine ansattes viden om WordPress kommer til at stå skarpt. Vi vil tilpasse indholdet af kurserne til dine behov, så du for eksempel kan vælge mellem et introducerende kursus for WordPress-begyndere, eller et mere specifikt kursus, hvis du og eventuelt dine ansatte er øvede brugere.

Vi står også gerne for at lave udførlige guides til brug af WordPress, så du altid har nogle trin ved hånden, som du kan benytte dig af og følge, når du skal redigere i din hjemmeside.

Måske er du slet ikke interesseret i at hverken du eller dine eventuelle ansatte skal bruge energi og tid på at vedligeholde og redigere i hjemmesiden. Vi hos ITRoom vil hellere end gerne afhjælpe dig og stå for vedligeholdelsen af din hjemmeside. Hvis du blot sender os dine behov og ændringer, vil vi sørge for resten.

Hvis du har brug for en vedligeholdelsesservice, kan du læse mere om vores priser og tilbud her: vedligeholdelse af hjemmeside.

office-820390_1920
webshop
Udtalelse fra kunde

webshop

Glimrende arbejde! Rigtig fint arbejde! Tilfreds med resultatet og god service samt vejledning undervejs i forløbet. Fornuftig pris og godt samarbejde med itroom! Projektet blev som ønsket, så det er jeg lige efter bogen!

anmeldelse

Daniel, kunde


5 / 5 Stjerner