Om Teamet

Lær os bedre at kende

Hos itroom har vi et team af passionerede specialister inden for hver deres område, som gerne går et ekstra skridt, for at i får succes med jeres virksomhed. 

Mød teamet

Lasse Enggaard

Head of Marketing & Sales | Partner

Lasse er den tekniske marketingstosse, som elsker at jonglere med telefonrøret og sin store megafon, for at hjælpe med at sprede budskabet for alle vores marketingskunder. Til dagligt sidder Lasse (næsten) altid klar ved telefonen, hvor han vejleder og hjælper vores kunder på deres digitale rejse. 

Patrick Meyhoff

Head of Web & Graphics | Partner

Den grafiske guru på teamet er Patrick, som kan forvandle tanker og visioner om til visuelle identiteter, eller grafisk materiale. 

Kasper Pedersen

Social Marketing Performer

Kaper er teamets stærke marketing haj, der får content til at floere på de sociale medier, med hans kyndige og tekniske viden omkring Facebook og instagram. #Viernustolte #itroom

Miron Pingel

Full Stack Developer

Når der skal trylles med special programmerede funktioner, er Miron manden der sørger for at det kommer til at spille sammen. Miron har en speciel evne til at forstå de mest komplicerede systemer, og bygge noget man slet ikke troede var muligt. På en eller anden måde kan man vel godt kalde ham en Merlin inden for programmering. 

Vestergade 12, 2. tv
6200 Aabenraa

5039 3030

mail@itroom.dk

Alle vores priser er ekskl. moms.

CVR: 36615435

ingenco2
Telefontider

Man - tors:  09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Tilbage til toppen