IT Support og computer hjælp til private – Aabenraa

Ring på 61 20 18 34

Vi er uddannet IT-Supporter og vil stå klar til at hjælpe dig, hvis din computer er blevet langsom, har fået virus eller af anden årsag driller. Vi har kontor i Aabenraa, men tilbyder også support over fjernkontrol og telefon.

Opgaver vi typisk løser:

  • Hurtigere computer
  • Fjernelse af virus og malware
  • General IT Support
  • Formatering (geninstallation) af computer
  • Ny harddisk og reparation
  • Gendan tabt data, filer og billeder
  • Og meget, meget mere

Du er altid velkommen til at ringe eller udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Det er naturligvis 100% uforpligtende.

IT Support
Udtalelse fra kunde

IT Support

Lasse er venlig og nem at forstå. Han er god til at forklare sig og fik hurtigt hjulpet mig med min PC. Vil gerne anbefalde Lasse til andre.

anmeldelse

Peter


5 / 5 Stjerner

Send en besked


Langsom computer eller virus

Er din computer blevet langsom? Måske har den fået virus eller andet, som kan gøre den langsom? Det vil Vi naturligvis gerne hjælpe dig med. Vi kan tage computeren med hjem, hvor vi gennemgår computeren for virus, malware og mange andre fejl.

Som udgangspunkt vil vi formatere (også kaldet geninstillation) din computer. Det vil gøre din computer næsten så god som ny, som da du købte den i butikken. Er computeren meget gammel, kan den langsomme PC også skyldes harddisken. Hvis det ønskes, kan vi også skifte den.

Lige meget hvad løsningen bliver, vil vi altid tage en fuld backup af din computer, så alle dine billeder, filer og mapper er i god behold!

Formatering: 500 kr.

 

Gendan slettede billeder, filer eller data fra din PC

Er du ved et uheld kommet til at slette familie billeder, Word filer eller noget helt andet fra din PC, så behøver det ikke at være væk for altid. Selvom filerne også er slettet fra computerens papirkurven, har vi meget erfaring i at gendanne slettede filer og billeder fra en PC.

Vi har adgang til programmer der kan scanne hele computeren igennem efter slettede filer, og i de fleste tilfælde kan vi gendanne dem. Dog skal det siges, at jo før du henvender dig efter en sletning, jo større er chancen for at vi kan gendanne filerne.

Gendan slettede filer: fra 500 kr.