Til private og erhverv

IT Support og computer hjælp
Aabenraa & Sønderborg

Ring på tlf. 61 20 18 34

Vi tilbyder it-support og hjælp til computere i sønderborg og omegn. Er computeren bliver langsom eller har du fået virus, så kan vi hjælpe. Vi udføre opgaver hos dig, på eget kontor eller via fjernsupport.

 

Opgaver vi typisk løser

  • Hurtigere computer
  • Fjernelse af virus/malware
  • General IT Support
  • Geninstallation
  • Ny harddisk 
  • Gendan tabt data, filer og billeder

Du er altid velkommen til at ringe eller udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

it support aabenraa

Opgaver og priser

Langsom computer?

Er din computer blevet langsom, så kan det være på tide at få den geninstalleret og en teknisk oprydning. Alt dette kan vi hjælpe med, uden at du mister nogen af dine ting som ligger på computeren.

Pris: 495 kr.

Fjernelse af virus

Har du fået virus eller malware på din computer, så er det vigtig at få det fjernet. Vi kan rense din computer, også uden at du mister dine filer.

Pris: 495 kr.

Gendan mistet data

Er dine billeder eller filer blevet slettet på din computer ved en fejl, også fra papirkurven? Vi har stor erfaring i at gensakbe slettede filer.

Pris: 945 kr.

Få data ud af defekt PC

Hvis din computer er defekt, kan vi hjælpe dig med at få alle dine filer og billeder sikkert ud og over på en ny computer.

Pris: 695 kr.

Backup

Har du ikke nogen backup af dine billeder og filer, men ønsker en, så kan vi tilbyde opsæning af backup i skyen, så du aldrig vil miste data igen.

Pris: 495 kr.

Ny harddisk

Er harddisken i din computer gammel, langsom eller gået i stykker, så kan vi udskifte den og installere det nyeste windows på din nye harddisk - så din computer bliver som ny.

Pris: fra 500 kr.

Printer

Opsætning af trådløs printer hjemmeside hos dig eller på kontoret. Vi kommer ud og installere din nye printer. Vi kan også levere en helt ny printer hjemme hos dig.

Pris: 695 kr.

Køb af nyt udstyr

Vi har et stort udvalg af nye computere, printere og tilbehør til hjemmet, gaming eller kontoret. Køb med eller uden opsætning og installation. Vi levere direkte hos dig.

Langsom computer eller virus

Er din computer blevet langsom? Måske har den fået virus eller andet, som kan gøre den langsom? Det vil Vi naturligvis gerne hjælpe dig med. Vi kan tage computeren med hjem, hvor vi gennemgår computeren for virus, malware og mange andre fejl.

Som udgangspunkt vil vi formatere (også kaldet geninstillation) din computer. Det vil gøre din computer næsten så god som ny, som da du købte den i butikken. Er computeren meget gammel, kan den langsomme PC også skyldes harddisken. Hvis det ønskes, kan vi også skifte den.

Lige meget hvad løsningen bliver, vil vi altid tage en fuld backup af din computer, så alle dine billeder, filer og mapper er i god behold!

 

Gendan slettede billeder, filer eller data fra din PC

Er du ved et uheld kommet til at slette familie billeder, Word filer eller noget helt andet fra din PC, så behøver det ikke at være væk for altid. Selvom filerne også er slettet fra computerens papirkurven, har vi meget erfaring i at gendanne slettede filer og billeder fra en PC.

Vi har adgang til programmer der kan scanne hele computeren igennem efter slettede filer, og i de fleste tilfælde kan vi gendanne dem. Dog skal det siges, at jo før du henvender dig efter en sletning, jo større er chancen for at vi kan gendanne filerne.

IT Support
Udtalelse fra kunde

IT Support

Lasse er venlig og nem at forstå. Han er god til at forklare sig og fik hurtigt hjulpet mig med min PC. Vil gerne anbefalde Lasse til andre.

anmeldelse

Peter


5 / 5 Stjerner

pc hjælp