IT Support og computer hjælp til private – Sønderborg

Ring på 20 25 88 34

Vi tilbyder it-support og hjælp til computere i sønderborg og omegn. Er computeren bliver langsom eller har du fået virus, så kan vi hjælpe. Vi udføre opgaver hos dig, på eget kontor eller via fjernsupport.

 

Opgaver vi typisk løser

  • Hurtigere computer
  • Fjernelse af virus/malware
  • General IT Support
  • Geninstallation
  • Ny harddisk 
  • Gendan tabt data, filer og billeder

Du er altid velkommen til at ringe eller udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

it support sønderborg, lasse

Bliv ringet op


Langsom computer?

Er din computer blevet langsom, så kan det være på tide at få den geninstalleret og en teknisk oprydning. Alt dette kan vi hjælpe med, uden at du mister nogen af dine ting som ligger på computeren.

Pris: 495 kr.

Fjernelse af virus

Har du fået virus eller malware på din computer, så er det vigtig at få det fjernet. Vi kan rense din computer, også uden at du mister dine filer.

Pris: 495 kr.

Gendan mistet data

Er dine billeder eller filer blevet slettet på din computer ved en fejl, også fra papirkurven? Vi har stor erfaring i at gensakbe slettede filer.

Pris: 1495 kr.

Printer

Opsætning af trådløs printer hjemmeside hos dig eller på kontoret. Vi kommer ud og installere din nye printer. Vi kan også levere en helt ny printer hjemme hos dig.

Pris: 695 kr.

Få data ud af defekt PC

Hvis din computer er defekt, kan vi hjælpe dig med at få alle dine filer og billeder sikkert ud og over på en ny computer.

Pris: 695 kr.

Backup

Har du ikke nogen backup af dine billeder og filer, men ønsker en, så kan vi tilbyde opsæning af backup i skyen, så du aldrig vil miste data igen.

Pris: 495 kr.

Ny harddisk

Er harddisken i din computer gammel, langsom eller gået i stykker, så kan vi udskifte den og installere det nyeste windows på din nye harddisk - så din computer bliver som ny.

Pris: 795 kr.

Køb af nyt udstyr

Vi har et stort udvalg af nye computere, printere og tilbehør til hjemmet, gaming eller kontoret. Køb med eller uden opsætning og installation. Vi levere direkte hos dig.