Mit navn er Lasse Enggaard, jeg driver virksomheden ITRoom som er et enkeltmands virksomhed. ITRoom er et webbureau, som laver professionelle hjemmesider og webshops af høj kvalitet, men til lave priser. Bare fordi prisen er lav, behøver hjemmesien ikke at se billig ud! Jeg er specialiserede i at lave professionelle, brugervenlige og morderne hjemmesider.

Jeg startede ITRoom i Juni 2015, men har være freelancer som programmør og webudvikler længe før jeg beslutter mig for at starte ITRoom. Firmaets målsætning har lige fra starten været, at små som store virksomheder kan få en billige hjemmeside, uden at den ser billig ud, og at man kan få vedligeholdt sin hjemmeside nemt og hurtigt, så den kan følge med moden.

Jeg har specialiseret mig i WordPress hjemmesideudvikling og Shopify til Webshop, hvorfor jeg er blevet Shopify Partner og Expert. De er 2 rigtig brugervenlige systemer, som mine kunder er glade for at bruge, når de selv vedligeholder deres nye hjemmeside. Derudover er det også 2 systemer, som er gode til SEO.

Udover at lave hjemmesider, tilbyder jeg også at vedligeholde dem, og som noget helt nyt, kan jeg også hjælp med ydelser som SEO, Google AdWords og Facebook.

Her arbejdes der seriøst og med din virksomhed i fokus! Her sørge jeg for, at opgaven ikke bliver afsluttet før du står med et produkt du er tilfredshed med, kan bruge og forstår. Der vil altid være gratis support til fx din nye hjemmeside, når den er lavet af ITRoom.

Overvejer I en ny hjemmeside?

Jeg tager gerne en uforpligtende snak, her kan vi tale om jeres ønsker og behov, og I kan blive klogere på hvad der kan lade sig gøre. Samtidig kan I lære mig bedre at kende. I er også meget velkommen til at kontakte mig på e-mail, så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan.

ITRoom har efterhånden været med til at lave mange hjemmesider, og jeg vedligeholder og er webmaster på endnu flere. ITRoom har kunder lige fra små nystartede iværksættere til større virksomheder. Jeg bl.a. hjulpet Social- og Sundhedsskolen Syd, med noget HTML-kode til deres fronter.

Her kan du se flere hjemmeside referencer.

Kontakt

Ny hjemmeside
ny webshop
Vedligeholdelse af hjemmeside
no cure, no pay seo