Prisberegner til en ny hjemmeside eller webshop

Prøv det herunder og se vores estimeret pris med det samme. Det er naturligvis uforpligtende.

 

5
Vælg antal sider
Tag imod online betaling via din hjemmeside
0
Hvor mange produkter skal ITRoom oprette?
Chat med dine kunder via hjemmesiden
Opsætning af MailChimp, så du kan sende nyhedsbreve ud til dine medlemmer
Har du brug for flere sprog på din hjemmeside?
Hvis du har indhold på hjemmesiden som kun enkelte personer skal have adgang til
Har du brug for hjælp til at finde billeder?
0
Få skrevet dine tekster af professionelle tekstforfattere. Vælg antal sider der skal have tekster (Prisberegneren tager udgangspunkt i 500 ord pr. side).
Få din virksomhed på Googles kort og få vist rutevejledning og åbningstider på Google
Bliv fundet på Google med reklamer
Spor dine besøg mm. med Google Analytics
Vores estimatDKK

Har du spørgsmål? Vi vil meget gerne hjælpe dig! 

50 39 30 30

mail@itroom.dk

Prisberegner – hvad koster en hjemmeside?

Hvad skal det koste at få lavet en hjemmeside? Det kan du få svar på her, hvor du kan se, hvad det koster, uanset om du ønsker en lille og let standardiseret hjemmeside, eller hvis du ønsker, at din hjemmeside skal have en specifik størrelse og indeholde helt konkrete ting. Prisberegneren giver dig med det samme svaret!

Du kan med prisberegneren se, hvad de helt konkrete ønsker koster og justere på dem, så du kan ramme en hjemmeside til den pris, som du ønsker.

 

Det kan du se med prisberegneren

ITRooms prisberegner giver dig svar på stort set alt i forhold til, hvordan de forskellige individualiseringer vil påvirke prisen på din hjemmeside. Også hvis du ikke ønsker at stå for oprettelsen og produktionen af hverken produkter i webshoppen, tekster og andet indhold på din hjemmesides sider.

Du kan justere på en lang række parametre, så du rammer netop den hjemmeside, der matcher dit behov.

Startprisen begynder på blot 4.995 kr. Alt efter dine justeringer retter prisberegneren prisen til, så du løbende kan se, hvad dine ændringer betyder for din pris.

I prisberegneren kan du justere på følgende parametre:

 

Antallet af sider

Hvad koster det

Skal din hjemmeside have fem eller 50 sider? Du kan med prisberegneren se, hvad det forøgede antal af sider betyder for din pris.

Ønsker du flere end de 50 undersider på din hjemmeside, vil vi anbefale, at du kontakter os og får en konkret pris på denne specialopgave.

 

Webshop

hjemmeside med webshop pris

Skal din hjemmeside indeholde en webshop? Hvis du ønsker at sælge produkter via nettet, er en webshop oftest den optimale og letteste løsning. Hvis din hjemmeside skal indeholde en webshop, så kan du se, hvad det koster at oprette en webshop, der kan håndtere online betaling. Uanset om du ønsker en mindre webshop med forholdsvis få produkter, eller om du ønsker en webshop med flere hundrede produkter.

Du kan også vælge, om ITRoom skal oprette dine produkter i webshoppen, så du er klar til at sælge og tjene penge på din hjemmeside, så snart den er oppe at køre.

Her tager prisberegneren udgangspunkt i alt fra nul til hele 250 oprettede produkter i webshoppen.

Lager-, logistik- og økonomistyring kan være en svær størrelse, men det kan opsættes, så webshoppen er integreret automatisk til både regnskabsprogram og Pakkelabels. Det vil fjerne en masse manuelt arbejde efterfølgende, så denne tilføjelse kan vise sig hurtigt at være tjent ind i sparede arbejdstimer og andre udgifter.

Lad prisberegneren vise, hvad dette engangsbeløb løber op i, hvis du ønsker disse funktioner tilknytte, uanset om din webshop skal sælge et eller 250 forskellige produkter.

 

Kommunikation via hjemmesiden

tilføjelser til hjemmeside

Chatfunktioner og nyhedsmails er en væsentlig ting, når det gælder interaktionen med kunder og besøgende på hjemmesider. Især hvis hjemmesiden indeholder en webshop, så kan disse funktioner være nøglerne til at skabe mersalg. Du kan derfor lade prisberegneren vise, hvad det vil koste at tilknytte disse elementer.

Ønsker du at have kundelogin, flere sprog og bookingsystem via hjemmesiden, kan du også se, hvad disse løsninger vil koste at implementere på din hjemmeside.

 

Domæne og indhold

pris på en total hjemmeside

Har du ikke lyst eller kendskab til at købe det ønskede domæne og levere det krævede indhold til din hjemmeside, så kan du se, hvad en totalløsning på den front vil koste.

Du kan både få hjælp til at finde billeder til hjemmesiden, samt se hvad tekster til samtlige af hjemmesidens sider vil koste. Her er der, som ved antallet af sider, taget højde for tekster til op mod 50 sider i de eksempler, som du kan se i prisberegneren. Ønsker du tekster til flere end 50 sider, vil vi anbefale, at du kontakter os for en konkret pris.

Ved at købe hjemmesidens tekster via ITRoom er du sikret, at disse er optimeret til søgemaskiner, så de ikke trækker din rangering blandt Googles resultater ned.

 

Få hjælp til Google

ny hjemmeside på google

Uanset om du vælger en hjemmeside med eller uden webshop, så er optimering efter Googles algoritmer et ufravigeligt krav, hvis du skal have trafik på din hjemmeside. Især hvis den skal bruges i kommercielt øjemål.

Derfor kan du med prisberegneren se, hvad det koster at få foretaget diverse tiltag til din hjemmeside i forhold til at opnå bedre placeringer på Google. Her kan du med prisberegneren se, hvad det koster at få tilknyttet din virksomhed til Googles kort, så du kan få vist rutevejledning til virksomheden og dens åbningstider på Google.

Ligeledes kan du ved at vælge Google Ads øge din synlighed med reklamer.

Er du interesseret i at følge dine besøgende og se, hvordan du kan optimere din hjemmeside og dit produktudbud til deres ønsker, kan du vælge at tilføje opsætning af Google Analytics til din hjemmeside.

En ting er en flot og smart hjemmeside. Noget andet er, om din hjemmeside også er optimeret i forhold til Googles ønsker og krav i forhold til at opnå en god placering i søgeresultaterne. Ønsker du at øge dine muligheder for en bedre visning på Google, kan du vælge at tilkøbe teknisk on-site SEO til din hjemmeside. Så er du sikret en SEO-venlig hjemmeside fra dag et.

Alle disse tilvalgsfunktioner har det til formål, at de skal øge din synlighed på nettet – og i særdeleshed på Google, med henblik på at øge trafikken til din hjemmeside og derved også resultatet på din bundlinje.

 

Variablerne påvirker hinanden

Flere af de parametre som du kan justere på, er variabler, der påvirker hinanden. Du kan derfor se, hvordan de forskellige variabler påvirker hinanden, hvorved du også vil se, at prisen i prisberegneren vil justere sig.

Du vil derfor se forskellige priser, alt efter hvad du vælger til og fra af elementer, selvom antallet af sider nødvendigvis ikke ændres.

 

Vil du have en totalløsning?

Ikke nok med at du med prisberegneren kan se, hvad en skræddersyet hjemmesideløsning med alt indhold vil koste dig, så kan du også tilkøbe hjemmesidesupport og vedligeholdelse af din hjemmeside, så du aldrig selv skal bekymre dig om hverken opdateringer, hackerangreb eller backups.

Alt dette kan du få med et supportabonnement hos ITRoom fra blot 249 kr. om måneden.

Har du spørgsmål? Vi vil meget gerne hjælpe dig! 

50 39 30 30

mail@itroom.dk