Ny professionel hjemmeside

Når du vælger ITRoom, hjælper vi dig med at få lavet en hjemmeside fra bunden. Vi laver hjemmesider i professionelle og responsive web designs, så du får en god oplevelse og dine besøgende får et godt indtryk. Har du allerede en hjemmeside, kan ITRoom bidrage til en opgradering af din eksisterende hjemmeside, hvis du føler, den trænger til et bedre design eller en anden opsætning. Blandt ITRooms værdier er også vores mantra: en billig hjemmeside behøver ikke at se billig ud. Det betyder, at du får et indbydende design, en god service og en professionel hjemmeside til en lav pris. Vi sørger desuden for, at din hjemmeside bliver lavet efter en opsætning, der er nem at vedligeholde, så du på enkel vis kan opdatere indholdet på din hjemmeside selv. Hvis du er interesseret i, at ITRoom vedligeholder din hjemmeside, kan du læse mere om vores priser ved at klikke på menuen vedligeholdelse.

Hvad koster en hjemmeside?

Hos ITRoom behøver du ikke at søge i de dybe lommer for at få en professionel hjemmeside. Vores mindstepris for hjemmesider er 4.995 kroner. Med i denne pris får du en professionelt designet og opsat hjemmeside, der er lavet i et responsive design, så hjemmesiden også kan køre optimalt på mobiltelefoner og tablets. Derudover betaler vi også de første 600 kroner til Adwords, så din hjemmeside bliver markedsført på bl.a. Google. Hvis du gerne vil bidrage til udviklingen af din kommende hjemmeside ved f.eks. selv at udvikle designet, kan du kontakte os, så vi kan tage en snak om alternative priser.

Få lavet en ny hjemmeside

Hjemmeside priser

HJEMMESIDE

4995
 • Mobilvenlig
 • Opsætning & Tilpasning
 • 600 kr. til Adwords

PRO HJEMMESIDE

5495
 • Mobilvenlig
 • Opsætning & Tilpasning
 • 600 kr. til Adwords
 • Ekstra moduler

HJEMMESIDE plus

6495
 • Mobilvenlig
 • Opsætning & Tilpasning
 • 600 kr. til Adwords
 • Ekstra moduler
 • SEO klar

Professionelle hjemmesider

Vælger du at få lavet en ny hjemmeside eller få opdateret din eksisterende hjemmeside hos ITRoom, kan du forvente et professionelt slutprodukt. Vores arbejde stopper ikke, førend du er tilfreds med din hjemmeside.

Hos ITRoom bliver du inddraget i processen fra start til slut, hvis du ønsker det. Vi vægter et godt samarbejde højt, og vi tror på, at gennemsigtighed og tryghed er vejen frem til en god relation til vores kunder. Derfor sørger vi for eksempel også for, at du altid har den samme kontaktperson i forbindelse med arbejdet på din hjemmeside. Du behøver altså ikke at forholde dig til flere forskellige personer, og du kan være sikker på, at tale med en person, der kender din sag ud og ind. Trods vores lave priser, vægter vi også kvaliteten af vores arbejde højt. Derfor er du hos os garanteret en professionel proces gennem hele arbejdet med din hjemmeside – og derfor får du også et godt slutprodukt.

En del af arbejdet med hjemmesider kommer også efter at selve designet og indholdet er kommet på plads. Selv efter hjemmesiden er færdig, og den er blevet udgivet og er kommet i brug, vil en professionel hjemmeside stadig kræve arbejde. For at en hjemmeside kører og fungerer optimalt, vil den kræve en vis mængde vedligeholdelse. Vedligeholdelse af hjemmesider kan for eksempel omfatte, at indholdet skal holdes opdateret løbende. Det kan f.eks. være i forhold til at ændre eller tilføje tekster på allerede eksisterende faner eller at tilføje, slette eller ændre fanerne på hjemmesiden. Vi kan hjælpe dig med at sætte nyt indhold op på din hjemmeside, og du kan læse mere om vores tilbudsordning her. Er du interesseret i at kende mere til udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider, kan du kontakte os for kurser, guides med mere.

Betaling

Hos ITRoom arbejder vi med engangsbeløb. Det betyder, at du ikke får yderligere udgifter hos ITRoom, når først engangsbeløbet er betalt. Domænenavn og webhotel er ikke med i prisen, og er altså en udgift, du må forvente at betale hos din udbyder.

Mobilvenlig hjemmeside

I dag går flere og fere brugere på internettet via deres mobiltelefoner. Derfor har ITRoom valgt at lave alle hjemmesider i et mobilvenligt design (responsive web design), så din hjemmeside altid ser professionel ud, uanset hvilke platforme hjemmesiden bliver besøgt på.

En simple proces

ITRoom sikrer dig en professionel proces fra start til slut. Vi afslutter ikke en opgave, uden du og din virksomhed er tilfreds med arbejdet. For at sikre en god start med din nye hjemmeside er alle priser inkluderet 1 måneds gratis support.

Hjemmeside til virksomheder

Hjemmesider kommer i mange afskygninger. Oftest er de målrettet efter en eller flere målgrupper og den funktion, hjemmesiden skal have. Dette tager vi naturligvis også stilling til hos ITRoom, og netop derfor er det vigtigt for os, at vi har en god relation til dig som kunde, idet du skal kommunikere dine ønsker og behov for hjemmesiden, og vi skal sørge for, at det er det samme budskab, som din hjemmeside kommunikere videre til din målgruppe. Dette tager vi en snak om i forbindelse med for eksempel hvilket design og hvilket farvetema, din hjemmeside skal have. På den måde kan vi sørge for, at design og indhold spiller sammen med dine forventninger og dine – og i sidste ende din målgruppes – behov.

Skal din hjemmeside bruges som firmahjemmeside, er der nogle yderligere overvejelser, du skal gøre dig. Skal du for eksempel have en hjemmeside med webshop, så dine kunder kan handle direkte fra din hjemmeside? Behovet for en webshop er forskellig fra firma til firma, og derfor er det en relevant overvejelse. Det kan også være du har en hjemmeside i forvejen, som du nu gerne vil have udvidet med en webshop. Uanset tilfældet, kan vi hos ITRoom hjælpe dig med opsætningen af en professionel webshop på din hjemmeside.

Når vi sætter en webshop op, vil vi typisk benytte os af Shopify, idet dette system er meget brugervenligt. Med Shopify får du et godt overblik over dine kunder og dine bestillinger, så du nemt kan varetage forsendelserne. Har du en hjemmeside, hvor indholdet står på dansk, har du med Shopify også mulighed for at oversætte Shopifys indhold fra engelsk til dansk. I forbindelse med opsætningen af din webshop, vil vi naturligvis sørge for, at du får en dansk Shopify, så både du og dine kunder nemt kan finde rundt.

Responsive web design

Med hjemmesider fra ITRoom får du altid en hjemmeside, der er lavet i et responsive web design. Det betyder, at hjemmesiden vil være både mobilvenlig og tabletvenlig – altså, at din hjemmeside vil se professionel og optimal ud, uanset om hjemmesiden bliver besøgt på computeren, på en tablet eller på mobiltelefonen. Dette gør vi for at sikre et positivt indtryk hos dine kunder og derfor både dit og vores professionelle arbejde. Med et responsive design bliver du sikret en tilfredsstillende brugervenlighed på alle platforme, som i sidste ende kan smitte af på, hvor mange besøg og klik du får på hjemmesiden – de fleste kender nemlig til at opgive et hjemmesidebesøg, fordi hjemmesiden ikke er kompatibel på andet end en computer.

Hvorvidt din hjemmeside har responsive design betyder ikke kun noget for hvilken platform, den bliver besøgt på, men også størrelsen. En hjemmeside uden responsive design kan se væsentlig forskellig ud, alt afhængigt af om den besøges på en lille eller en stor skærm – også selvom det er computerskærme. Uden den automatiske tilpasning, kan du risikere, at dine besøgende får en dårlig oplevelse med hjemmesiden. Det kan blandt andet påvirke, hvor stor en del af menuer og især undermenuer, der vil være synligt for dem. Dine besøgende får altså ikke det fulde indtryk af hjemmesiden, og hjemmesidens indehaver kan komme til at fremstå uprofessionel, hvis der for eksempel bliver henvist til en undermenu, som de ikke kan finde, fordi de besøger hjemmesiden på en mindre skærm.

Nogle vælger at komme uden om dette problem ved for eksempel at give den besøgende muligheden for at gå til en mobiltilpasset eller tablettilpasset hjemmeside. Dette vil vi ikke anbefale, idet dine besøgende kun får en sparet udgave af hjemmesiden på disse tilpassede sider. Derudover er det også mere omkostningsfuldt i forhold til SEO.

modtag et uforpligtende tilbud på en ny hjemmeside

WordPress

Når vi laver din hjemmeside, vil vi typisk benytte WordPress. Vi har valgt at lave størstedelen af vores hjemmesider i WordPress, fordi det er et af verdens mest populære CMS – og fordi WordPress har en stor alsidighed og derfor giver os en lang række muligheder i forhold til design og tilpasning af hjemmesider, efter vores kunders ønsker og behov. Med dette værktøj får vi mulighed for at lave tidsaktuelle såvel som klassiske og tidløse designs.

Fordi dette CMS er blandt markedets mere simple værktøjer, har en større gruppe af vores kunder også mulighed for at kunne varetage vedligeholdelsen af hjemmesiderne selv i forhold til andre og mere omfattende CMS’er. Fordi det er blandt verdens mest benyttede CMS’er, er der også rigelige muligheder for hjælp til WordPress og support både på den officielle hjemmeside for WordPress og diverse hjemmesider. Vi arbejder med WordPress hver dag og vil derfor selvfølgelig også med glæde rådgive og hjælpe dig med spørgsmål i forhold til WordPress.

Selvom WordPress er nemt at benytte, er det ikke ensbetydende med, at du får en kedelig hjemmeside. Mange større, internationale virksomheder benytter sig endda af WordPress på grund af de mange muligheder, som dette CMS efterhånden kan tilbyde. WordPress er vokset meget gennem de sidste år, og deres popularitet kommer kunderne til gode, for i takt med at WordPress er vokset, er mulighederne for eksempel design vokset lige såvel som kvaliteten er vokset. Derfor er kvaliteten i top, og grundet det kodningsløse system er det nemt at vedligeholde hjemmesiderne uden nødvendigvis at kende meget til udvikling af hjemmesider.

Hos WordPress er der et utal af muligheder, du vil derfor ikke bare få en ”standard” hjemmeside. Du vil naturligvis få en skræddersyet hjemmeside, som opfylder dine behov og som giver netop det udtryk, som du ønsker at signalere.

Wordpress support

Hjælp til WordPress

Har du en hjemmeside i forvejen, der er lavet i WordPress, kan vi hos ITRoom tilbyde dig en række forskellige muligheder for support og vedligeholdelse.

Som indehaver af en hjemmeside kan der opstå mange uforudsete ting og problemer, som kan være svære at finde svar og løsning på, hvis ikke man er erfaren inden for design og udvikling af hjemmesider. Hos ITRoom arbejder vi dagligt med WordPress, og vi vil gerne stille vores hjælp til rådighed, så du kan få så meget ud af din hjemmeside og WordPress som muligt.

Hvis du er interesseret i at vide mere om WordPress og dets mange muligheder, er du meget velkommen til at kontakt os. Så kan vi tage en snak om vores forskellige løsninger.

Har du for eksempel en virksomhed med flere ansatte, kan vi arrangere kurser i WordPress, så du og dine ansattes viden om WordPress kommer til at stå skarpt. Vi vil tilpasse indholdet af kurserne til dine behov, så du for eksempel kan vælge mellem et introducerende kursus for WordPress-begyndere, eller et mere specifikt kursus, hvis du og eventuelt dine ansatte er øvede brugere.

Vi står også gerne for at lave udførlige guides til brug af WordPress, så du altid har nogle trin ved hånden, som du kan benytte dig af og følge, når du skal redigere i din hjemmeside.

Måske er du slet ikke interesseret i at hverken du eller dine eventuelle ansatte skal bruge energi og tid på at vedligeholde og redigere i hjemmesiden. Vi hos ITRoom vil hellere end gerne afhjælpe dig og stå for vedligeholdelsen af din hjemmeside. Hvis du blot sender os dine behov og ændringer, vil vi sørge for resten.

Hvis du har brug for en vedligeholdelsesservice, kan du læse mere om vores priser og tilbud her: vedligeholdelse af hjemmeside.