Med en explainer- eller animationsvideo på et minut kan du hurtigt relatere dine produkter eller tjenesteydelser til din målgruppe og forklare selv komplekse koncepter på en nem og letforståelig måde. Derved får de besøgende en meget bedre forståelse for, hvad I kan levere – og det forkorter vejen til salget. Samtidig fænger en animationsvideo meget bedre end tekst. Så den gavner også jeres placeringer i søgeresultaterne.

Du kender dem sikkert godt allerede. De små korte animationsvideoer på hjemmesider eller landingpages, der gennem en sjov, underholdende og let forståelig historie forklarer, hvad det er for problemstillinger eller udfordringer et firma eller deres produkter eller ydelser kan gøre for dig.

Kunne du også tænke dig en sådan video på jeres hjemmeside, jeres produktside eller bruge den i jeres online markedsføring på f.eks. Facebook? Så kan vi producere den for dig!

 

Kortere vej til salget

Den animerede explainer-video er bygget op på en sådan måde, at den besøgende nemt kan relatere sig til det produkt eller det budskab, som videoen formidler. Samtidig får de bedre forståelse for, hvad jeres firma kan gøre for dem.

Det giver dem større lyst til at lære mere om jer og får dem til at indse, hvorfor det er smart at købe af jer. Det forkorter kort sagt vejen til salget.

 

Holder bedre på de besøgende

Samtidig holder en video meget bedre på de besøgende på hjemmesiden. Faktisk bruger en typisk besøgende kun 8 sekunder på at beslutte sig for, om jeres side er noget for dem, hvis I kun har tekst og billeder på siden. Men har I en video, bliver de hængende og ser den.

Video er et medie, den besøgende kender og det er meget lettere at forstå, end hvis den besøgende først skal til at læse sig igennem en tekst. Derfor bliver jeres hjemmeside meget mere interessant, hvis I sørger for at placere animationsvideoen øverst på siden. Så er den noget af det første, den besøgende opdager.

 

Animationsvideoer har positiv indvirkning på jeres placering i søgeresultaterne

Dermed undgår I, at folk vender så hurtigt tilbage til Google, at Google tolker det som om, at jeres side ikke var relevant for den besøgende. Sker det, sender Google jeres side længere ned i søgeresultaterne, næste gang der er nogen, der foretager den samme søgning.

Men når folk bliver hængende på siden for at se jeres animationsvideo, undgår I, at Google straffer jer for at være irrelevant. Samtidig opnår I alle de andre positive fordele ved en animationsvideo, som vi allerede har gennemgået.

Så en animationsvideo er en ren win-win situation for både jeres besøgende, jeres firma og jeres placeringer i søgeresultaterne!

Så hvad venter du på? Kontakt os allerede i dag og lad os skabe den animationsvideo, der får jer til at brage igennem på internettet og de sociale medier.