Hvad er affiliate?

En af de bedste, nemmeste og hurtigste måder at komme i gang med at få flere besøg og mere salg på ens webshop, er ved affiliate marketing.

Affiliate Marketing er en marketingmetode, hvor du som virksomhed kun betaler når du har solgt en vare via din affiliate reklame eller fx har fået nye tilmeldinger til dit nyhedsbrev.

Normalt når man kaver reklamer på enten Facebook eller Google, betaler man pr. klik til ens hjemmeside. Men med affiliate marketing betaler du ikke pr. klik eller visning, du betaler kun, hvis du selv tjener penge!

Typisk betaler virksomhederne 2% – 15% af ordren til den blogger eller hjemmeside, som har skaffet dig den nye kunde. Man kan også vælge at betale et fast beløb, fx 2 kr. – 200 kr. selvfølgelig alt efter hvad webshoppen sælger osv.

En affiliate reklame kan både være et billede banner, eller et tekst link til din webshop.

Skal vi hjælpe dig i gang med affiliate marketing?

ITRoom kan hjælpe dig godt i gang med affiliate marketing.

Vi kan sætte affiliate marketing op til din webshop, så du kan begynde at få vist din reklame på diverse blogs og hjemmesider. Vi vil oprette din virksomhed i et kendt affiliate program med over 2100 aktive affiliate partnere. Vi søger for, at du vil komme i kontakt med mange hjemmesider og bloggere med samme målgruppe som din egen. De vil så gå i gang med at lave reklame til din webshop.

Hvis din virksomhed ikke allerede har en banner reklame, hjælper vi naturligvis også gerne med at designe og oprette en.

Vi kan hjælpe med

  • Oprette din virksomhed i affiliate program
  • Opsætte din/dine annoncer
  • Optimerer dit affiliate program
  • Design reklamebanner
  • Finde bloggere som har samme målgruppe som din
  • Overblik over dine reklamer
  • Flere besøg og mere salg på din webshop

 

Vil du vide mere om affiliate marketing eller vil du i gang med det samme, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Ny hjemmeside
ny webshop
Vedligeholdelse af hjemmeside
no cure, no pay seo
Affiliate marketing